Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexMaximus
senior tag
Egy isemrosnek kell a regi merevlemezerol adatokat menteni (erre kert meg). A gep evek ota all, most lenne szukseguk rola valamire. Megneztem es a kovetkezo a gond vele, amirol nem tudtak (?). Egy friss telepites van rajta... igaz uta ugy tunik nem hasznaltak.
Kerdesem a kovetkezo - lehet ezzel kezdeni valamit? Semmi informacio nincs a telepites meneterol. Ugy tudom ahol felül lett irva a regi tartalom az menthetetlen. Egy xp lett telepitve ami par gig igy lehet van remeny menteni rola valamit...
Ha igy van milyen szoftvert ajanlotok ra? Sajnos anyagi forassok korlatozottak (bar nekem is jobb lenne ha nem, hozzaerto dolgozna rajta
).
Koszonom
.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- The First Berserker: Khazan
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Külpolitika
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest