- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Küldtem remailt.
Nem probléma az NTFS filerendszer, látni fogja. Másik winyóra valóban szükség lehet a biztonság kedvéért. Az, hogy nem látsz semmiféle adatot nem jelenti azt, hogy nincsenek ott. Azért nem látod őket, mert sérültek/átíródtak a particiós táblák (remélem).
Próbáld ki a programot amit küldtem, utána többet fogunk tudni. -
Gh0sT
addikt
Igen, ez bennem is felmerült... nem tudom, hogy dinamikus lemezeket kezel-e a program, egyáltalán azt sem tudom, hogy mi a pontos különbség dinamikus és normál lemezek között.
Attól félek, hogy amikor írnád vissza a particiós táblát, akkor megsérülnének az adataid.
Egyelőre azt mondom, hogy nézd meg ezzel a programmal, hogy mit lát. Ha látod vele a filerendszert, akkor - ha emlékeim nem csalnak - tudni fogsz onnan menteni. A partició-visszaállítást nem merném dinamikus lemez esetében megkockáztatni...Ha nem látod, akkor veszett fejsze, mert ezzel nem fogod tudni rendbetenni...
Esetleg még a jól ismert Get Data Back-kel lehet próbálkozni, vagy egyéb adatmentő szoftverekkel...
Mindenképpen úgy csinálnám, hogy lementenék róla mindent mielőtt a particiós táblához nyúlnék. Biztos ami biztos alapon... -
Gh0sT
addikt
Tegyük fel, hogy csak a particiós táblák sérültek, íródtak át... Van egy program, aminek a neve Active Partiton Recovery. Ennek a próbaváltozatával bebootolsz kislemezről és ráereszted a winyóra. Kicsit dolgozni fog vele, de elvileg látnia kell a korábbi táblákat. Tallózhatsz a fájlrendszerben, de visszaállítani nem tudsz majd semmit. A lényeg annyi lenne, hogy nézd meg ezzel, hogy mit lát a winyókból. A full verziójával vissza tudod írni az eredeti particiókat. Ami bennem még felmerült a dinamikus lemez probléma... Úgy tudom, hogy dinamikus lemezt nem lehet visszalakítani particióvá adatvesztés nélkül. Ergo lehet hogy egy adatmentést kellene végezni először ilyen módon a winyóról, aztán újraparticionálni.
-
liksoft
nagyúr
Sajnos csak úgy tudnék segíteni, ha látnám. Valószínűleg több szektort vissza is írt a rendszer, amin az adatmentő progik ''elcsúszhatnak''. Így csak ''kézimunka'' után látom esélyét. (Nem ismerek minden progit, nem tudom mit tett a winyón a rendszer, így lehet, hogy van progi is mely tud segíteni Neked.) Arra vigyázz, hogy a winyóra visszaírás ne történjen. A legbiztosabb, ha mentessz róla, majd újra partícionálod. Ha semmiképp nem oldható meg, és vissza kell írni, akkor csak tesztfutás és onnan próbaállomány ellenőrzése után engedd a visszaírást. Különben téves adatok miatt esetleg létfontosságú lesz felülírva, akkor pedig annyi a cuccoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendszergazda topic
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest