- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Som@
őstag
Gondoltam felélesztem ezt a régen elfeledett és tartalmas topicot.
Én egy konkrét probléma megoldásában kérném a segítségeteket. Tudatlan fejemmel most kezdek el foglalkozni az adatbáziskezelés rejtelmeivel.
A konkrét probléma, ami megoldásra vár:
Adott két adattábla. Legyenek tábla1 és tábla2.Tábla1-ben állandó adatok vannak, konkrétabban az összes magyar településnév irányítószámmal és megyével együtt. A tábla2-ben pedig egy sor rekord. Lényegtelen, hogy mi. Azonban minden rekord tartalmaz egy település nevű mezőt. Az lenne a feladat, hogy tábla2-ből csak azokat a rekodokat kellene kilistázni, ahol ''település'' mező értéke nem szerepel a tábla1-ben. Azaz nem magyarországi a település neve (esetleg rosszul van írva)
Ennyi lenne. Szerintem nem bonyolult (legalábbis annak, aki már hosszabb ideje foglalkozik ilyesmivel. Azaz nem 2 napja, mint én)
A segítségeteket előre is köszönöm. Azonban reménykedem, hogy csak építő megjegyzéseket kapok. (Bár a PH-ra! ez a jellemző. Ezért is tetszik!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest