- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
c41r0^
őstag
VÉGRE volt időm és kapacitásom leülni más gépek mellé.
Tapasztalat:
domainen belüli gépeknél pl. winXP, és win2000, ahol csak OpenOffice van feltelepítve:gond nélkül behozza az IE-en keresztül a doc állományt.
A vaklármát az okozta, hogy az én gépemen és a programozó kollégám gépén ez volt (még mindig) a hibaüzenet, és ebből egyből arra gyanakodtam, hogy az egész domainen ez a helyzet (mivel active directory hibát írt ki).
Tehát lokális probléma valóban. -
c41r0^
őstag
Igen, SceCli hibaüzenet, 1202 hibakód, és a supportban meg is néztem, mit kell csinálni. Egy darabig el is jutok, kiderítettem, hogy a hiányzó fiók a ''Kiemelt felhasználók'', azonban ez a bejegyzés NEM szerepel egy gpt*.* fájlban sem, így nem tudok továbbhaladni a support-leírás alapján. Ez a hibaüzenet csak akkor jelenik meg, ha a domainre nincs definiálva egy csoportházirend sem, amint a defaultokat rárakom és frissítem a secedit /refreshpolicy machine_policy /enforce paranccsal, az alkalmazódik is, a hibajelentések nem folytatódnak, hanem azt írja, hogy házirend sikeresen alkalmazódott.
Tehát a jelszó-probléma megoldódott, azonban ez a fránya doc nem akar megoldódni, még mindig azt írja ki, hogy az AD-ban a szoftvertelepítési adatok hibásak. Holott most a default policy van alkalmazva (igaz, héhány dolgot átírtam benne), azzal a TOOL-lal állítottam vissza, amit belinkeltél. -
-
c41r0^
őstag
Átállítottam a Tartományi bizt. házirend és a tart. vez. bizt. házirendben is, hogy 0, azaz nulla karakter jelszót is engedélyezzen, és mégsem lehet jelszó nélküli usert hozzáadni, és a tartományi bizt. házirend alatt nem is lehet konfigurálni a szoftvertelepítést.
érdekesség tobábbá, hogy eddig csak *.doc kit. állományoktnál írja ezt ki, amit fenn írtam, pdf, xls, xlt és képformátumok (gyakori fájlok) - ezeket leellenőriztem és működnek, csak a doc-ot nem szereti.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest