- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oceanus
tag
Én személy szerint egy Spire pacific breeze 2-t használok már jó ideje megelégedésemre... Előnye hogy olcsó, viszonylag könnyű és fújja be a noti alá a levegőt így jól hűti az egész felületet...Egyszer mértem Everesttel akkor olyan 10 fokot hűtött kb a notimon...És hát nyáron egy kis ventillátornak is beillik egyben
-
Oceanus
tag
Igen néztem és érzékeli...Most megpróbáltam azt hogy az eszközkezelőből uninstalálltam a két eszközt ( DVD és DT meghajtóját) majd restart hátha felismeri és újrateszi de nem nyert kiírta hogy nem tudja újratenni... Az eszközkezelőbe mindkettő mellett ott virít a kis sárga háromszög és a win7 szerint a meghajtó corrupt vagy missing...
Valami ötlet esetleg?
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Én is egy kéréssel fordulnék a jelenlevő nagy szakikhoz... Van egy 5720g-s notim win7 64 bites rendszerrrel.. A gondom az hogy egy ideje se a virtuális meghajtó se a fizikai nem működik...Hiába teszek be képfájlt vagy dvd-t olyan mintha be se tettem volna, a Daemon annyit csinál hogy elkezdi olvasni és kész.. Toálban se látom őket és már teljesen tanácstalan vagyok... Most emiatt újra kell raknom az amúgy jól működő rendszerem? Azt szeretném elkerülni ha lehet... Próbáltam már daemon pro-val alcohollal szinte mindennel soha semmi pozitívum... Pl IDE-s virtuális meghajtót nem is engedélyez a Pro-ban létrehozni...
Ha valakinek van vmi ötlete ossza meg velem kérem, mert kellenne de újrarakni csak végső esetben szeretném..
Előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest