- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vivanto
tag
Na volt időm kisérletegzetni a géppel, azért akad 1-2 apróbb hibája.
Mondtam h külön borda van a cpu-nak, gpu-nak, előbbinek 1 nagyobb a gép hátulján, utóbbinak vlmivel kissebb oldalt, és így a sarokba 1 centrifugálventi hűtené egyszerre a 2őt.
Kicsit furcsálltam h melegszik mint a dög, és folyton megy a ventije, pedig a proci alig volt 3X fokos, viszont a gpu-nál nem éreztem a légáramot.
Szétkaptam, és látom h a ventinek a 2 nyomócsonkjából a gpu felölit egy szivaccsal eltunkoltál, gyorsan kikaptam, most már ki is szokott kapcsolni a venti alacsony terhelésnél.
Sajnos eddig úgy tapasztalom h az 512 ram harmatkevés, sürgősen bővíteni kell.
A tunert is kipróbáltam, vlmi avermedia cucc, egész szép képet ad, az adott antennát rádrótoztam a radiátorra, 3 fokozatba lehet a rögített wma minőséget állítani, van timeshift, meg minden vaczkot támogat amit tunernek illik, legfontosabb a hardwarees kódolás
a vga nem volt túl erős, 1601 pontot ért mark 2k6-ban. most hogy a hűtőjét megcsináltam, valamivel stabilabb, és a coolbits auto oc-je is magasabbra tudta húzni, kézzel nem szeretném az ajánlott fölé tenni.
így már kényelmesen elviszi a c&c tib war-t high beállításon, vagy tr legendet full látványjavítókkal.
megnéztem miből mien márkát kapott
ram: hynik, hdd: hitachi, odd: matshita -
vivanto
tag
Hali
Én is rendeltem 1 ilyen 5652-est, a héten kaptam meg.
Túl sok időm még nem volt teszteket futtatni, és sajnos nem is lesz, max vasárnap.
Egyébiránt viszont nagyonjó kis gép sztem, az összeszerelés masszív, nem fog a táskában kettétörni, csak mindenhol teli van fényes felületekkel, már inkább dísztárgyként kell kezelni.
A T2300as procija veszettgyors, legalábbis az előző dothan 1,6osomhoz képest. 1*512 memória van, sz'al bővíthető is (enyémbe hynix van), hűtését is nagyonjól megoldották, alig van hangja. Külön bordát kapott a vga és a proci+nb, közös ventivel. A kifújt levegő még csak nem is langyos.
Van hozzá tunerkártya, antenna, távirányító, de ezeket még nem tudtam tesztelni.
Win Media Centert is kapsz hozzá.
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, játékot még nem próbáltam, de a 7600go is jól mehet sztem.
Ha konkrét tesztek is érdekelnek, vasárnap este-hétfő hajnalba már biztosat tudok mondani, de ha sürgős a vétel, nyugodtan megrendelheted látatlanba is.
Addig itt 1 külföldi teszt, több ram volt benn, tuner nélkül
[link]
//A notebook.hu-nál látott kép az egész más, az aspire 5672-ről van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- OpenMediaVault
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest