- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
vivanto #2227 üzenetére
Valszeg láttam, és két éve használom nap mint nap. Csak nem értem ezt a hozzáállást.
Használati tárgy > használjuk > elhasználódik.
Dísztárgy > nem használjuk > megőrzi eredeti állagát.
Szép lenne ha a szebbik kocsiját az ember csak a garázsba tartaná, használatra meg venne egyet, amit nem sajnál.
Bocs az offért, meg a flémért, csak úgy érzem, hogy meg lettem b@szogatva. -
VigO
tag
válasz
vivanto #2227 üzenetére
Szia!
Sztem érdemesebb az egész rendszert letolni. Ha már egyszer fent volt az Empowering izé, az akkor már sohasem lesz szűz. (hasonló a lányokhoz, hiába húzod ki, az már mindegy)
Az a dll amit írtál a hangkártyához tartozik. (csak azért írtam, hátha segít valamit)
Hálózatról hajtva is teljesen normális a 800MHz. Attól függ, hogy milyen power scheme van beállítva. Erről már nagyon sokat írtunk itt a fórumon, egyszer feltoltam egy táblázatot, amiben minden bent van ezzel kapcsolatban.
Üdv -
sulep
senior tag
válasz
vivanto #2229 üzenetére
Akkor azt mondod hogy vegyem inkább az ACER Aspire 5612 ZNWLMI -t? Ennek az akksija kb mennyit bír, mert az is számítana azért nekem. Igaziból ilyíen árban még egy Albacompot tudnék venni ami T2250-es procival lenne, de az VIA chipsettel. Ez meg azért Intel 915 és GMA950 VGA-val. Ez mégis talán picivel jobb nem? Ja és valahogy az ALBA akksikról nem hallottam túl sok jót másoktól.
-
chop
őstag
válasz
vivanto #2223 üzenetére
Nalam is ugyanez. Mittomen melyik DLL nyavajog, hogy a user32.dll elfoglalta a helyet. (Vagy forditva
Akkor egyertelmuen a preinstall miatt van ez a ''jelenseg''. Mondom, nekem miota nem jo a DLL, nem engedi feljebb nyomni a frekit. Es bosszanto, mert nem 800 Mhz-es gepert fizettem 2 kilot. Hetvege fele nem fog kelleni a gep, letakaritom, aztan beszamolok majd a fejlemenyekrol. Amugy is sokan szidtak az Empoweringet, hogy csak zabalja a memoriat. Nekem eddig bejott, de most, hogy magatol elk*rja a rendszert, kiesett a kegyeim kozul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest