- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejszi
senior tag
válasz
FanTomasz21 #2814 üzenetére
FanTomasz21:
nekem ugyan ez volt a bajom, kiprobaltam vagy 4felé kábelt, de mindegyiken fekete-feher volt a kep es az 5.-el viszont osszejott.
probaltam RCA kabellel es SCART-on is, vegul az utobbival jott ossze a szines kep.
mint kiderult az ATI es az NVIDIA szabvanyok teljesen kulonboznek, masok a kabelek is.
azt tudom tanacsolni, hogy probalgasd folyamatosan a kabelek es egyszer csak sikerul osszehoznod.
hajra -
drankenhal
csendes tag
válasz
FanTomasz21 #2814 üzenetére
A legkonnyebb megoldas, ha a notebook s-videojan osszekotod a 3-as es a 4-es labakat.
[link] -
Noobi
tag
válasz
FanTomasz21 #2813 üzenetére
Akkor csakugyan a noti a szűkebb keresztmetszete a dolognak.... Valahogy csak nincs jól beállítva.... vannak ilyen problémát orvosló segédprogramok.. bár most egynek sem jut eszembe a neve sajnos
-
Noobi
tag
válasz
FanTomasz21 #2810 üzenetére
Sztem is, ha a kábellel lenne gubanc, akkor más jellegű problémád lenne.... Én a helyedben, hogy kizárjam a tv hibáját kipróbálnám egy másik tv-vel.... persze ugyancsak összehangolva..... De általában ezeknél a típusoknál... vagyis sztem az összesnél, van egy olyan beállítás, hogy ''Auto'' és akkor szépen magának beállítja, hogy melyik jó neki
De vannak típusok, amelyeknél pl 3 oldalas a menü, és ebben az esetben 3-szor kell megynyomni a menü gombot... mást így kapásból nem nagyon tudok mondani...
-
Noobi
tag
válasz
FanTomasz21 #2808 üzenetére
Valahogy csak át lehet állítani a tv-n... a menüben addíg keresd míg meg nincs... /valahol tuti megvan a lehetősége/ sztem a notin az idális a pal b/d lehet... de persze ez csak feltevés... ami abból adódik, hogy a tv tunerem csak ezen ad színes képet....
De másra nem tudok gondolni... elvileg csak ez okozhat ilyen problémát....
Sok Sikert! -
Noobi
tag
válasz
FanTomasz21 #2806 üzenetére
Rosszul van beállítva a Tv?
Mert elvileg a Pal/Secam... beállítás szokott ilyet okozni.... de ez csak egy felvetés.. annyira nem vagyok otthon ebben a témában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged