- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stev
csendes tag
válasz
rauschi15 #13068 üzenetére
Üdv sorstárs!Mintha az esetemet olvastam volna.Az én notim is 3x megjárta Brnot mire alaplapot cseréltek benne azóta nincs vele gond.Persze addig evett a méreg és szidtam-hordtam a márkát.Csak keményen lépj fel velük mert különben le sem szarnak és cikázni fog a géped Mo. és Brno között.Sajnos ez csak egy ACER!!!
-
Sir Riccio
addikt
válasz
rauschi15 #13068 üzenetére
Nem vagyok benne egészen biztos de én úgy tudom, hogy simán jelentős kényelmetlenségre hivatkozva elállhatsz a szerződéstől (15napra kell törekedniük a javítás során). Szerződéstől való elálláskor pedig a TELJES VÉTELÁR (amit te kifizettél érte) jár vissza.
bővebben utánaolvashatsz ennek: Fogyasztovedelem.com Fórum
Kicserélés csak UGYANOLYAN TÍPUSRA van a törvény szerint, de ha ti megegyeztek az eladóval akkor nincs akadálya.
Remélem segítettem!
A legjobbakat! -
twollah
nagyúr
válasz
rauschi15 #12724 üzenetére
Ha jol tudom akkor a netrol lerantott Vista tokeletesen mukodik a gep hatoldalan levo szeriaszammal.
De ha nem vagy biztos a dolgodban felhivod az MS Magyarorszagot es elmondjak mit kell tenned.
Nyugi, ne parazz, nem fogjak letepni a fejed, segito keszek.
[ Módosította: Bordoi ]
-
blueMerle
veterán
válasz
rauschi15 #12694 üzenetére
A garancia-idon belul nem tudom hogy miért torod a fejed rajta. Viszaviszed,és vagy kicserélik, vagy megjavítják. Szinte ezer százalék hogy HW hiba lesz, hiszen új géprol van szó és ezzel Te semmit sem tudsz kezdeni. (ill. miért is akarnál?)
Én az adataimnál látható, finoman fogalmazva is durva HP notimnál is volt 2.nap csere, mert a ventik teljes fordulaton porogtek állandóan. Meg lehetett volna csinálni? Lehetséges. De miért én veszodjek vele mikor a cucc garanciális?! -
Stev
csendes tag
válasz
rauschi15 #12688 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak, akkor még most a 3 napon belül vidd vissza ezt az szart, kérd vissza a lovét és vegyél egy NOTEBOOK-ot amit vagy DELL-nek vagy LENOVO-nak szoktak nevezni.Az ACER még a Fujitsut is üti szerintem. Az enyém december eleje óta harmadszor van ott ebben a világhírű szakszervizben Brnoban, vagyis 1,5 hónapja nincs gépem
És amikor mertem reklamálni az ACER-nél akkor én lettem a hülye ügyfél!
Cseréről persze szó sem lehet, inkább probálkoznak, majd csak kiszokik a "kékhalálból" a szerencsétlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest