- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Girmin93
tag
válasz
Kiskokó #26411 üzenetére
Nekem Fn-el az volt a gond acer laptopnál,hogy a billentyűzet,hiába érintkezett pontosan,nem úgy érzékelte az Fn-t.
ha pontosan csatlakozott,akkor 1fn funkció se ment,ha kicsit kivolt jőve a baloldal,akkor csak némelyik fn funkció volt jó.ha pedig a jobb oldala a csatlakozónak nemvolt teljesen a helyén,úgy tökéletes,hogy miért fogalmam nincs,de hátha ilyesmi jellegű a problémád. -
Peak
addikt
válasz
Kiskokó #26391 üzenetére
akkor meg szépen fogod magad és elmész szakemberhez, aki TUDJA, hogy hogyan kell feltelepiteni a gépedet, nem logikus?
szarakodsz itt össze vissza, bénázol, fikázod a gépet, égeted itt magad...ha esetleg perforált vakbeled lesz, azt is magad próbáld "megoldani", jó?
jaj várj segitek perforált vakbél
-
Krike
aktív tag
válasz
Kiskokó #26387 üzenetére
Azt nem tudom mennyire egészséges IDE módban használni a HDD-t, de gondolom nem az a natív.
VGA-nál szedd le a drivereket, amit felraktál, és rakd fel először az intel drivert, aztán fogja csak felismerni az Nvidia-t. Érdemes lehet a gyártók oldalairól leszedni a legfrissebb drivereket.Ugye WIN8-ról csináltál backup lemezeket a gyári progival, amit feltelepített először?
Az FN gombokhoz a Launch Manager-t kell letölteni, és telepíteni. Ugyanott találod, ahol a drivereket, csak az alkalmazások fülön.
-
Krike
aktív tag
válasz
Kiskokó #26385 üzenetére
Akkor gondolkodjunk. Oprendszerrel vetted a gépet, vagy nélküle?
Ha oprendszerrel, akkor azt rakd fel, amivel vetted. Ha nélküle, akkor megnézted, hogy az általad választott rendszerhez minden támogatás adott?
Ha adott minden támgatás, akkor honnan szedted le a drivereket? Milyen sorrendben telepítetted? Tudod, először alaplapot tegyúk tisztába. A VGA külön kuriózum, pláne, ha NVidia, mivel azt a prociba integrált Intel HD-n keresztül látja a rendszer, tehát először az intel meghajtókat kell ráncba szedni. Nem kidobni kell, hanem logikusan végiggondolni, leküldeni egy sört, és szerintem másfél - két óra alatt van egy gépedAz FN használat megnt izgalmasabb, mert más a vezérlő progi WIN 7 alatt, mint WIN 8-al használva. Ennek utána kell nézni, bár már 2-3 esetben itt a fórumon is le lett írva a megoldás. Kb. november-december környéke.
-
genius5000
tag
válasz
Kiskokó #26232 üzenetére
A Win 8 kompatibilitási módja sztem még jobban sikerült, mint a Win 7-é, eddig legalábbis nekem jobban szuperál. Elindul olyan is, ami Win 7-en nem indult el. De ne Off-oljuk tele a fórumot, sztem hiba volt (főleg recovery készítés előtt) csak úgy beleugrani az ismeretlenbe. Jobban jártál volna, ha biztonságba tartasz egy jól müködő rendszert.
Minden esetre, ha sikerült telefonon beszélni velük, kérlek, tapasztalatokat írd le, legalább lesz egy újabb kép az ACER supportról. Köszi
-
genius5000
tag
-
genius5000
tag
válasz
Kiskokó #26226 üzenetére
Sajnos nem véletlenül adtak hozzá gyári WIN 8 at... Valószínű már arra van optimalizálva. Bár nem értem, miért cserélted le a Win 7 re? Start menü hiánytól eltekintve (ami ugye simán megoldható egy progival) szerintem gyorsabb a Win 8. az ablakos nézetet meg egyszerűen nem kell használni és kész. A közeljövőbe az új gépeknél, mint ahogy az XP-Vista váltás volt, ott se ment jópár gép egy ideig XP-n amihez Vistát v. Win 7 et adtak. Mert ez a fejlődés rendje
Valószínű későbbiekben valaki megcsinálja Win 7 es drivereket is, de ez persze nem 100%
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest