- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelencser26
tag
Én kb 3,5 éve használok egy tm2490-es szériájú acer gépet.
Semmi gondja nem volt eddig...
Igaz, hogy folyamatosan fejlesztgetem és karbantartom.
De ezektől függetlenül bárkinek ajánlom és szvsz az egyik legjobb ár/érték arányú gépeket gyártó cég az acer...Bővíthetőségre se lehet panasz, eddig minden passzolt bele, amit cseréltem és általában 2 ram slot is van bennük, tehát erre se lehet panasz!
-
8
senior tag
bármelyik márkából kifoghatsz hibás darabot, acer-ből is, lenovo-ból is.
garancia ugyanúgy van rá mint minden másra, garanciakiterjesztés szintúgy.nyilván mindig nagyobb mértékben emelik fel a hangukat azok (bármelyik márkával kapcsolatban), akiknek rossz tapasztalata volt, mint azok akiknek jól működik.
főleg ilyen témájú helyeken, ahova általában probléma esetén néznek be az emberek.az acer hátránya garancia ügyintézés szempontjából, hogy nincs magyarországon szervíze, csehországba viszi-hozza futár a gépet. (de ezzel nincs egyedül, más márkák bizonyos típusait is külföldön szervizelik ha van itthon szervíz ha nincs)
az ár/érték illetve ár/bővíthetőség aránya általában jó az acernek, nyilván minden márkánál más mértékben kell megfizetni a márkajelzést és a minőségellenőrzést.
nem az acer mellett beszélek, tőlem azt veszel amit akarsz, és én is simán veszek mást ha esetleg jobbnak találom
-
8
senior tag
A plusz vinyó nem ad hozzá sok hangot.
De még ezt is ki lehet kerülni úgy, hogy szerintem a rendszer vinyót cseréld le egy gyors 32GB-os SLC SSD-re (20-25 eFt között lehet kapni itt a ph-n).
Nálam bevált, nagyon praktikusez az nagy egyik előnye szerintem a két vinyós notebookoknak.
(Amit kiveszel azt meg beteheted egy kis külső házba ha kell, vagy eladod és fedezed belőle az SSD árának egy részét)
-
8
senior tag
nekem az inteles változata van (a 6530g az amd, a 6930g az intel verzió, egyébként ugyanaz a gép), és nagyon meg vagyok vele elégedve eddig.
Ha az egy hdd-s típust választod, akkor is bele lehet tenni egy második hdd-t, csak kell hozzá rendelni acer szervízben egy megfelelő takarólemezt meg hdd tartót (kb 8000 Ft)viszont nem könnyű gép, hurcolni elég kényelmetlen, ha rendszeresen vinnéd magaddal akkor válassz egy könnyebb modellt.
a két modell közül sztem a nagyobbat válaszd mert sokkal jobb a processzora, habár 2.2GHz helyett 2.1GHz-es, de ami fontos, hogy 1M cache helyett 2M cache van benne és az nagyon sokat számít
a 30e ft sztem bőven megéri az erősebb prociért és egy második hdd-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest