-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
punisher1
aktív tag
válasz
gyemipapa #32137 üzenetére
Szia!
Egész pontosan a jobb hűtés miatt,sok helyen már nem tudom melyik bolt vásárláskor már ki is lehet választani persze plusz pénzért a hőközlő cseréje opciót.Ettől nem ugrik a gari,te a 2 év gariig nem is fogod újrapasztázni?Vagy fél évente bemész majd a szervízbe?
-
flegga92
senior tag
válasz
gyemipapa #32117 üzenetére
Igaz
Engem ez sosem izgatott, hamarabb vettem észre, hogy nem azt csinálja amit szeretnék, minthogy világít e a led vagy semEngem jobban zavar, hogy a bekapcsoló gombot nem tudták külön tenni, így a billentyűzet tetején el van csúszva egy gombbal minden, rendszeresen elrontom.
-
Throme
veterán
válasz
gyemipapa #32108 üzenetére
A beépített akksi miatt most azért kicsit aggódok, de láttam youtube videon, hogy ki lehet azt cserélni.
Itteni fórumokon az acer nem a legnépszerűbb, de mégis belevágtam, mert árban és tulajdonságokban mégis az acer adta amit kerestem.Majdnem mindennel meg is vagyok elégedve.
Aki nem akar zsákbamacskát, szénné olvassa/nézi az internetet. Itt is lehet kérdezni, de a 'milyen laptopot vegyek' fórumban is.
Szerintem manapság sok könnyítés van, hogy valaki a legkevesebb kompromisszummal vásároljon. -
Throme
veterán
válasz
gyemipapa #32104 üzenetére
Azért a caps lock és a num lock visszajelző led-ek szerintem hasznos dolgok, és egy billentyűzet háttérvilágitás esetén nem hiszem, hogy zavarók lennének.
A hdd led inkább zavaró, mint hasznos, szerintem is.A többivel egyetértek, igazad van.
(én pl a vásárlás után vettem észre, hogy nincs lan csatlakozás
, nem ezen volt a hangsúly, de természetesen megoldható probléma)
-
Throme
veterán
válasz
gyemipapa #32074 üzenetére
Szerintem érdemes lenne külföldi fórumokon is keresgélni, vagy csak a neten "szétnézni".
Fura lenne egy tervezési hiba. Inkább valamilyen meghibásodás lehet a háttérben (külső tápban, vagy a laptop tápmodulján...stb), vagy banális hibaként rossz (gyenge) tápot csomagoltak a gyárban a gépedhez...Még az acer shop-ot, vagy valamelyik szervizt is érdemes lenne felhívni, hogy ilyen problémával találkoztak-e?
-
bazsiikha
csendes tag
válasz
gyemipapa #32072 üzenetére
nekem a "kistestvéréhez" (A715) 135W-os töltőt adtak, és nem merül semmilyen intenzív használat közben sem az akksi, ha csatlakoztatva van (7300HQ+1050Ti)
szerk.: nem figyeltem, látom neked is ilyen van, az előző hozzászólásodból a 120W maradt meg valamiért, elnézést.
-
ice9
tag
válasz
gyemipapa #32067 üzenetére
Nálam hasonló eset volt, mikor akksival használtam a gépem egy gyengébb (65W) táppal. Nem tudta tartani a töltést, így gyakorlatilag táp+akksival is folyamatosan merült és ki is kapcsolt, ha lemerült. Akksi nélkül ment normálisan. Ill. kikapcsolva is töltötte a kisebb táp.
A nagyobb táppal (80W) nem tapasztaltam ilyet. menet közben is töltötte az akksit normálisan.
Ezek alapján én arra következtettem, hogy ha van benne akksi, akkor mindenképp az az elsődleges áramforrás és kikapcsol ha az lemerül, még akkor is, ha van rajta táp, csak az nem bírja menet közben tölteni. -
pubos
tag
válasz
gyemipapa #32052 üzenetére
Ezt csak neked
Nem szoktak telepítéssel gondjaim lenni oldottam már meg komolyabb dolgokat is.Ennél sajna elakadtam.Ezért kérdeztem itt hátha valaki tud olyat amit én nem.Nem a te,vagy hasonló hozzászólásokra vártam
Throme neked köszönöm (egyet értek veled)meg annak is aki próbált segíteni!
Időközben megoldódott a probléma.Visszavittem a boltba mert volt pár fura dolog még a gép körül.
Ezért bevittem hogy nem jutok vele dűlőre. Vagy viszek másikat esetleg rá is fizetek de érdekelne úgy is ha ráteszik nekem a Windows 10 vagy legalább annyira hogy felismerje az pendriv-ot.
Hát elmondanám barátom nekik sem sikerült sőt az is kiderült hogy ezt a masinát már valaki vissza is vitte egyszer.Feltehetően ugyanezzel a problémával!
Ha szalonba veszel új kocsit nem tanítanak meg vezetni.Ne keverd már a szezon t a fazonnal!
De ha te szar kocsit veszel te ne is vidd vissza mert valószínűleg olyan nem lehet hogy valami rossz,hibás inkább csak te tanultál meg szarul vezetni!
Esetleg belevágsz egy másik autóból féket és akkor majd hasit az is. -
Throme
veterán
válasz
gyemipapa #32052 üzenetére
Feltételezésekbe kár belemenni. Akinek szüksége van segítségre nyugodtan megkérdezheti. Még el se kell menni, ott a telefon.
Nem vagyok acer shop dolgozó, de egy ilyen üzlet csak több szolgáltatást nyújt, mint egyes nagy üzletek, akik mindent árulnak...
Én ilyen boltban vásároltam, és nem tapasztaltam olyat, hogy szabadulni akarnak tőlem...Mindenki persze azt csinál, amit akar, én leírtam mit csinálnék...
Nem tudom hányan vesznek oprendszerrel gépet. Hányan vesznek legális oprendszert.
A pénztárca olykor szűkös, és gondolkodóba eshet a vásárló, hogy erősebb proci, dedikált vga, jobb kijelző, vagy éppen oprendszer...Oprendszert lehet utólag is beszerezni, egyes konfigoknál azonban nem mindig van lehetőség hardver elemet cserélni/bővíteni....
Szóval a jó megoldás megint csak egyén függő... -
Frenetic76
újonc
válasz
gyemipapa #32027 üzenetére
Szia Gyemipapa!
Ugyanezt a book-ot néztem ki én is és jó kis vasnak tűnik. Az érdekelne hogy mennyire melegszik illetve mennyire hangos csak netezésnél illetve youtube videó nézésnél. Nem szeretnék este két ipari ventilátort hallgatni a nyugiban.
Válaszodat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest