-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
válasz
bazsiikha #32073 üzenetére
Tiednek valszeg elég a táp, mert kijelző és proci is kisebb, nyilván az is számít.
Sajnos attól tartok, ez nem garis probléma nálam, egyszerűen alultervezték a tápot, ami rendesen melegszik is 2-3 órás játéknál.
Amíg nem füstöl el, nem tehetek semmit sajnos, csak kíváncsi lennék, ez természetes-e, illetve másoknál is előfordul-e? -
pubos
tag
válasz
bazsiikha #32055 üzenetére
Ugye ezzel nem azt akarod mondani te is hogy én voltam a balfasz.
Mint írtam imént, a boltban sem tudták megoldani bármit dugtak rá nem látta a gép.Innentől kezdve hogy fogod rátelepíteni író-olvasó nincs bent?Ez ugye érthető!
Magyarul nagy valószínűséggel a gép volt hibás!
És tudod mi a legszebb megforgatták körbe minden ok karcolás semmi,ki a polcra elé az árcédula.
Valakinek csak jó lesz igy is.Throme Velem nem variáltak semmit.Egyből cserélték volna!Én kértem próbálják meg rá rakni vagy legalább felismertetni vele.Hárman próbálkoztak vele de nem ment.Ők mondták hagyjuk ez csere!
-
pubos
tag
válasz
bazsiikha #32039 üzenetére
Szia.Már vagy 4 órája küzdök vele.Rufusal irtam kia a pent. gpt patricio uefi-s géphez fat 32 de próbáltam mindenhogy.egyszer sikerült elérnem hogy egyáltalán látta a pent.akkor el is indult de valami hiba az elején és ki is dobott.Win 10 majd 8.1 próbáltam meg vagy három pent is de most ott tartok megint hogy fel sem ismeri a z usb pendrivet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest