Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyemipapa

senior tag

válasz W. A. Lacky #32105 üzenetére

Senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy Acert vegyél. És ha most is itt fórumozol, bizonyára lett volna alkalmad előre tájékozódni a neten. Részletes leírások és tesztek találhatók róla.
    Amúgy pillanatnyilag lényegesen több az elégedett ügyfelük, mint az elégedetlen.
    Vaktában vásároltál valamit, durr bele, és mert nem pont olyan, mint amilyet elképzeltél, a gyártó szégyellje magát.
    Hatalmas a laptop piac, mindenkinek van lehetősége válogatni, és a számára legmegfelelőbbet megvásárolni. Ha nekem személy szerint egy film nem tetszik, vagy egy kocsi nem vált be, ettől még nem gondolom, hogy a cégnek kellene szégyellnie magát, maximum azt gondolom, én rosszul választottam, pedig igen bőséges a választék.

• gyemipapa

senior tag

válasz W. A. Lacky #32103 üzenetére

Már megbocsáss, de azért, mert személy szerint neked nem felel meg a megvásárolt laptop, ne az Acernek kelljen már szégyellnie magát! Sok-sok ezer elégedett vásárlója van, ha nem így lenne, már rég le kellett volna húznia a rolót.
    Talán vásárlás előtt alaposan utána kellett volna olvasni teszteket, fórumokat, esetleg a márkaboltok kiállított példányait kipróbálni, nem vaktában megvenni, és utólag bosszankodni, hogy nem olyan, mint szeretnéd. Azenyém egy hónapos, és összességében elégedett vagyok vele, pedig még optikai meghajtó sincs benne :) mivel egyre kevesebben használnak már.
    A billentyűzet világítás ki-be kapcsolható, a visszajelző lámpák pedig inkább zavaróak, főleg sötétben, nem véletlen, hogy egyre több gyártó inkább oldalra rakja vagy elhagyja.. De gondolom vásárlás előtt ezt sem nézted meg, pedig neked ez fontos szempont. A HDD LED meg aztán tényleg elengedhetetlen :D

És igen, akkor neked "tisztességesebb gyártók"-tól kellett volna vásárolnod, nem utólag berzenkedni.
    Amúgy Acernél él a 15 napon belüli elállási jog, tehát ennyi idő alatt kiderülhetett, hogy nem olyat vettél, amit szerettél volna, miért nem vitted vissza?
    Én vásárlás előtt hetekig olvasgattam a teszteket, véleményeket, és az igényeimet figyelembe véve azok alapján vásároltam. Sokadik laposom, de egyik sem volt 100%-ig mindenben tökéletes, kompromisszumokat mindegyiknél kell kötni, de ettől még nem a gyártónak kell szégyellnie magát, mert ugye ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a papné stb... ;]

Új hozzászólás Aktív témák