-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
válasz
poczabence #25277 üzenetére
Teljesen mindegy milyen környezetben használod (kivéve talán egy steril műtő),egy idő után telerakodik porral és szösszel bármilyen laptopról is legyen szó.
-
Krike
aktív tag
válasz
poczabence #25274 üzenetére
Esetleg megkérded Ec-Co-tól mennyibe fájna, ha hozzájuk viszed, és akkor ugyan pénzmagért, de hamarabb meglehet, és a garit sem bukod.
-
Ubul86
őstag
válasz
poczabence #25274 üzenetére
nm, viszont a szervizes dolgot nem tudom hogy megy, én már gari után vitettem be notebook.hu-hoz Szegeden, ott kb fél nap alatt megoldották. Ami amúgy is kb 2 órás munka, remélem nem ülnek rajta majd 1 hétig hivatalos szervizhelyen
upd.: arra viszont emlékszel -e hogy régebben mennyi volt? Bár gondolom ha emlékeznél, akkor nem tetted volna be a mostani aidás screenshotot, hogy mennyire korrekt értékek, de azért kíváncsi lennék hogy alapból mennyire melegedett...de a lényeg, hogy ha nem szar alapból a hűtése (nem értek hozzá), akkor biztos jelenteni fog legalább 15 fokos hőcsökkenést a takarítás
-
Ubul86
őstag
válasz
poczabence #25269 üzenetére
huh,brutál hőfokok :| nálam AMD-s procinál nem volt ennyi maxon használva a gépet,pedig azok jobban melegednek...ráfér a takarítás biza
-
Krike
aktív tag
válasz
poczabence #21486 üzenetére
Igen, nagyon jól látod
-
padra
aktív tag
válasz
poczabence #21440 üzenetére
A táska hasonló,az egér teljesen más,nem vezetékes és jobban is néz ki.Kicsit később küldök privátba képeket.
(#21441) SLo2666:itt megtalálod
-
padra
aktív tag
válasz
poczabence #21434 üzenetére
Igen,ez jó a gépedhez.Én a 20k-at vettem,azt hiszem annyi a különbség hogy a platinum véletlen sérülésekre is ad garit. Ha gondolod küldhetek képet a táskáról/egérről.
-
padra
aktív tag
válasz
poczabence #21236 üzenetére
Akkor vált automatikusan is,+ a bios frissítés után tudod manuálisan is váltani?Ha csak ennyi akkor nem frissítem,elég ha magától átvált.
-
padra
aktív tag
válasz
poczabence #21051 üzenetére
[Ezért] bátorkodtam írni,szerintem a 2x2gb-ba 1066-ost, 1x4gb-ba 1333-ast raknak.
-
padra
aktív tag
válasz
poczabence #20972 üzenetére
Jó lesz az úgy,amikor a boxomat küldtem vissza németbe szervizelni,még újságpapírral is teleraktam nekik
Gondolom szakadtak azon is
-
bagyusz
őstag
válasz
poczabence #20972 üzenetére
már csak egy címeres pecsét hiányzik a dobozra.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
poczabence #20970 üzenetére
Ne tárolj semmi fontosat azon a winyón már!
-
poczabence
tag
válasz
poczabence #20930 üzenetére
Ismét nőtt, már 230db bad sectorom van.
-
JKiNG
tag
válasz
poczabence #20933 üzenetére
3hét alatt a töltő miatt 2db 5750g-m volt és az újabban már WD van, a régebbi nekem is TOSHIBA MK7559GSXP volt. Ha cserélik sztem a WD-re fogják, hacsak nem raktáron maradt Toshiba
-
Peak
addikt
válasz
poczabence #20933 üzenetére
assszemét toshiba milyen fost árul a piacon
szegény acer meg szopja a garit vele
-
Peak
addikt
válasz
milyen vinyó? seagate? wd? toshiba? samsung?
-
bagyusz
őstag
válasz
az nice
-
Peak
addikt
válasz
poczabence #20927 üzenetére
a szerviz azt csinálja, amit az aceres ember mond.
-
oszy
veterán
válasz
poczabence #20595 üzenetére
felraktam. meg is szűnt az eszközkezelőben a sárga felkiáltójellel jelzett probléma, de restart után kiírta ismét, h a program működése leállt!! küldök priviben riportot.
-
oszy
veterán
válasz
poczabence #20595 üzenetére
most telepítem.
de miért a program files x86 mappába teszi ez is? vagy ez sem számít? -
oszy
veterán
válasz
poczabence #20593 üzenetére
windows home premium x64 és telepítettem rá az sp1-et. ezt töröljem esetleg?
-
oszy
veterán
válasz
poczabence #20591 üzenetére
windows home premium
és Te,h raktad föl? vagy első bekapcsolásnál felrakta magának? -
oszy
veterán
válasz
poczabence #20576 üzenetére
köszi!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
poczabence #20524 üzenetére
Intel rapid storage-t uninstallálni kellett és nem kattog a winyó.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
poczabence #20514 üzenetére
Neked kattog időközönként a hdd? félek az enyém is gajjra megy a kattogás miatt játszom elkezd kattogni mig visszahül 2dbe akkoris utánna megszüik a kattogás.
-
oszy
veterán
válasz
poczabence #20516 üzenetére
Zavaró volt? És mit csináltál? Böngészőt cseréltél?
-
pomk
őstag
válasz
poczabence #20516 üzenetére
Ahaaaaa
Köszi! -
pomk
őstag
válasz
poczabence #20514 üzenetére
Szia!
Köszi az infókat!
Mi ez a HDD-s dolog, amit említettél?
A melegedés engem nem zavar, annyit úgy sem játszom véle.
Mi az a TB, amit az i5 hülyén használ? -
oszy
veterán
válasz
poczabence #20503 üzenetére
Enduro25, poczabence, Viewonly! Köszönöm a válaszotokat!
Az a helyzet, h fel sem volt telepítve az illesztő program aminek nem tudom az okát. De már sikerült. -
Viewonly
csendes tag
válasz
poczabence #20503 üzenetére
-
oszy
veterán
válasz
poczabence #20417 üzenetére
és mit válaszoltak? megoldják a gondod?
-
poczabence
tag
válasz
poczabence #20416 üzenetére
Nos, az email-re egyből reagáltak kb. 5 percen belül.
Szóval ez baromi gyors volt, le a kalappal!
-
bagyusz
őstag
válasz
poczabence #20399 üzenetére
Erre rá kell kérdezni telefonon. Sajnos ez egy olyan dolog, hogy végtére nem befolyásolja hdd működését, és a szerviz is tartózkodik efelöl, de ha halmozottan nő a bad szektrok száma akkor biztos cserélik. Én a te helyedben a magyar szervizesekkel konzultálnék, ők biztos megmondják a tutit.
-
Chaser
legenda
válasz
poczabence #20394 üzenetére
Ennyi akuelhasználódás "természetes", sokszor míg boltban áll több leamortizálódik belőle. Szerencsémre ilyen jelenség nálam még nem fordult elő, ahogy hibás hdd se noteszban.
bagyusz: Gyári hibás példányt fogott ki. Csúnya lenne már ha mozgatástól döglenének a noti hdd-k
volt már pár gépem, rackes vinyóm is, dőltek eleget
-
bagyusz
őstag
válasz
poczabence #20394 üzenetére
HDD- az mindig is sérülékeny volt, pláne egy laptopban. Már az is okozhat károsodást ha egy picit megbillented a lapost.
3% elhasználódás az bőven jó, nálam újonnan volt 15%
-
Chaser
legenda
válasz
poczabence #20392 üzenetére
Tudtommal már egy badsectornál is cserélnek. Adatátviteli gondok vannak?
-
sowi
őstag
válasz
poczabence #20165 üzenetére
van benne USB3.0, a sample gepekben kek volt a veglegesen nemtudom
-
válasz
poczabence #20167 üzenetére
Ok, ze nem látszott a kérdésedből. Ami nekem van az a full amit lehet venni és 15-ös a táska. Röviden ennyi a lényeg.
-
válasz
poczabence #20163 üzenetére
Kicsit olvasnátok vissza. [link]
Az USB 3.0 kék színű csatlakozó. Úgy tudom. -
sowi
őstag
válasz
poczabence #20163 üzenetére
megveheted, asszem a platinum 15.4"-18.4"-es notihoz jo, de holnap megkerdezem pontosan
-
válasz
poczabence #20075 üzenetére
El fogom olvasni!!!
Akinek csak notija van hova menti? Vagy ha már nem indul akkor mit kezd vele? Nekem most per pill van hova menteni, de nagyon nincs kedvem újrahúzni pl egy zsanér erősítés miatt, abszurd. Vétel előtt is már ezen lovagoltam, mi van az adatokkal? A gyári OS meg hulladék, ne nevettessünk már egy linuxxal. Azon belül is valami elbaszott változattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest