- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16874 üzenetére
Nem elég a hűtés a 4650 alá?
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16834 üzenetére
Ergó de...
Csak kicsit macerás. Ugyanis az energiaellátásos oldalon, a képernyő fényereje hálózati áramról című részen tudom. Ott is csúszka van, csak ha húzogatom, akkor nem halványul és nem is világosodik. Csak sacc/kb.-ra tudom belőni, és kell egy restart. Ez után már úgy jelentkezik be az újraindítás után. Tehát az állapotot megjegyzi. Szóval most egy közepes fényerőn használom.
De 7végén megy rá úgyis a WIN7, és kipróbálom ott is a 2 fajta beállításomat a 3DMark06-ban. Kíváncsivá tett, hogy javul-e vagy romlik-e az eredmény a nem rég belinkelttel ellentétben.
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16832 üzenetére
Ha a csúszkás megoldásra gondolsz, akkor ott sem megy.
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16827 üzenetére
Alul kiírja, hogy mivel volt a gond. pl itt az spcmdcon.sys a ludas. [link]
Vszínű, hogy nálad is vmelyik driver lesz a megoldás.
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16824 üzenetére
De melyik verzió? Azt is frissíti a windows update és nekem a legújabb nem jó! Majd nézd meg kékhalálnál mi a gondja, hátha kiderítjük mi a baja.
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16821 üzenetére
Ha 2 ram modul van benne, akkor Everestben nézd meg, hogy a memóriák azonos időzítésűek-e. (SPD fül.)
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16821 üzenetére
wifi-n netezel? melyik driver van fent?
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16819 üzenetére
Blue Screen Of Death
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16793 üzenetére
Mit csinálsz te azzal a géppel?
Nekem is 5739G van és sem bsod, sem driver gondom nincsen. Ezzel dolgozom és ezen is játszom, használva van keményen. Bsod-nél mire panaszkodik? Azt érdemes lenne azért megnézned!
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16810 üzenetére
Acer.hu szerint igen.
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16806 üzenetére
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16801 üzenetére
Hát ez érdekes!
Azonos felbontáson tesztelted mind2 rendszeren?
Kíváncsiságból lehet, hogy holnap feldobom a WIN7-et a 6935G-mre és megnézem úgy is a 9600M GT-t. -
válasz
Gaaabeeesz #16798 üzenetére
Sajna noti nem tud olyat amit asz asztalim, ezért nekem a noti hobby, este így kényelmesebb az ágyból a net, és a többi.
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16798 üzenetére
A 3DMark06-ot ennyire befolyásolja az Op. rendszer? Akkor a 3D-s gameknek jobbat tesz a Vista?
-
válasz
Gaaabeeesz #16793 üzenetére
Puff neki! De már rendben van a cucc? Fő géped vagy hobby?
Én felírtam mindent amit elvisznek tőlem, olyan szinten, hogy tápkábel széria száma és a többi, az utolsó papírig, akku serialja mindent.
-
válasz
Gaaabeeesz #16791 üzenetére
Példa?
Nekem egyikkel sem volt gondom, kártya olvasót telepítettem egyedül a korábbi extensamnál. -
powerup2
addikt
válasz
Gaaabeeesz #16787 üzenetére
Tudsz olyat akinél lelehet tesztelni?
-
powerup2
addikt
válasz
Gaaabeeesz #16774 üzenetére
Kiprobálom ugy hogy nincs benne proci és ugy kapcsolom be de ez mire lenne jó?
-
powerup2
addikt
válasz
Gaaabeeesz #16769 üzenetére
A régivel tökéletesen megy mikor beteszem bakapcsolom megy a kijelzőn semmi nem jelenik meg majd lekapcsol kb 30 másodperc mulva de hangot nem ad.
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16740 üzenetére
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16736 üzenetére
Melyik hozzászólásban volt, hogy nem ajánljuk???? Én az RC1 megjelenése óta használtam a hivatalos verziót, majd októberben váltottam pro-ra. Persze egyik sem torrentes, tört cucc volt. Azt kell mondjam, hogy ennyire kevés gondom még egyik windows-zal sem volt. Kompatibilitás problémákról meg előre tájékozódj attól függően, hogy milyen alkalmazásokat akarsz használni. Ami nekem nagyon kell 32biten és xp-n azt megoldom vmware-rel.
Amről plaszy ír meg ismert driver hiba, de nem érint mindenkit és már van hotfix.
A memóriavesztés meg nem helyes kifejezés, az is teljese mértékben az alkalmazástól függ, hogy mennyit tud használni. Hiába futtatsz 32 bites alkalmazást 64 bites oprendszeren, nem fogja használni az összes memóriát. (persze több marad az OS-nek)
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16736 üzenetére
Azért írtam a saját tapasztalatomat...
ATI-val nem tudom, hogy hogyan viselkedne.
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16729 üzenetére
Szia!
Én a 6935G-mre Vista X64-et tettem. Minden fasza vele, frissítéseket is szépen leszedi.
Egy bibi van csak, hogy a fényerőt a legújabb NVidia driverrel nem engedi az FN+bal/jobb nyíllal csökkenteni-növelni. Viszont amit saját magának szedett le a 9600M GT-hez azzal megy. Csak ez meg egy régebbi driver. Szóval én inkább az újabb drivert használom, és nem piszkálom a fényerőt. -
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16731 üzenetére
De vannak, pont ezért írtam, hogy a használandó alkalmazásoktól függ!!! Milyen problémák vannak vele? Nekem is 5739G van és semmi gondom.
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16729 üzenetére
Ez attól függ van-e valamilyen OS specifikus alkalmazás, amit használni akarsz. Ha nincs semmi olyan, akkor Win7 x64-re szavazok.
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #16727 üzenetére
Sorry. 6930G
Udv.
6939G-rol van valakinek OS velemenye, hogy melyiket erdemes feltenni?
4Gb ram van benne, Ati 4650 1Gb VGA, a tobbi lenyegtelen.
Win7 64Bit, vagy 32Bit, vagy inkäbb Vista?
Bocsi az irasert, csak nemet vista van a noteszen
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16515 üzenetére
Lekéstem a szerkesztési időt... Azt mondják az okosok, hogy valami ilyesmi cucc kell hozzá: [link]
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16515 üzenetére
sry
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16502 üzenetére
Van rajta SPDIF kimenet, azon rá tudsz kötni olyan aktív eszközt, ami képes fogadni.
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16505 üzenetére
Külső (USB-s) 5.1 is megoldás, de az drágább, mint 2 db jack közösítő, ami kb. 500 FT.
A kimenetekbe ennyire nem mélyültem el. Ezt nem tudom. -
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16502 üzenetére
Szia!
Közvetlenül szerintem nem.
De, ha veszel 2 db közösítőt, akkor minden gond nélkül az audio kimenetre rádugod és fog szólni mind a 6.
Én legalább is így használtam a kolis időben az Acer 7720G-t. -
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16466 üzenetére
Azért ez érdekes... Két évig használtam egy TM 5720G -t, 97%-ban hálózatról, de minden nap legalább egyszer ki/visszadugva. Ennek ellenére semmi baja sincs az akksinak, simán elmegy 2,5 órát. Az előtte lévő TM-em ugyan ennyi és hasonló használat mellett szintén remekül bírta. Pedig ennyi idő alatt nekem simán összejött az ominózus 1000...
Annyit hozzátennék viszont, hogy kb. 2 hetente hagytam lemerülni addig, míg ki nem kapcsolt és ez nekem nagyon bevált, szemben a haver ugyanolyan gépével, akinek most már desktop lett a notebookja
-
szunyog199
tag
válasz
Gaaabeeesz #16458 üzenetére
Még énse sűrűn...
-
jano11
tag
válasz
Gaaabeeesz #16355 üzenetére
Ha meglesz a masina, majd mondom
KÖzben volna mégegy kérdésem: Az aspire sorozatnál, egész pontosan: Aspire 5738 (AS5738G) 2. Aspire 5738Z (AS5838ZG) tűzveszélyes az akku és bios frissítés szükséges.. pfff
1 . kérdésem: szerintetek az általam vásárolandó Acer Aspire 5738PZg az ebbe beletartozik?
2. ha beletartozik akkor a bios frissítést ki végzi el? (még nincs megvéve a gép) a bolt?
én biztos nem merem megcsinálni.3. egyáltalán forgalmaznak vagy forgalmazhatnak-e a boltok tűzveszélyes gépet, ha a probléma már előre tudott?
-
jano11
tag
válasz
Gaaabeeesz #16353 üzenetére
Hát szerelem volt első látásra.. érzésre (kipróbáltam egy nagy nem-szaküzletben)
Egyszerűen úgy éreztem a használata közben, hogy semmi értelme az egérrel vacakolni tovább.. annak ideje lejárt. Annyira kézenfekvő volt a monitort simogatva navigálni...Nyilván a pontossága, meg a használhatósága még közel sincs az egéréhez (programok hiányában), de akkor is..
nem tudom... nincs ennél ésszerűbb magyarázatom
-
laci.k
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #16349 üzenetére
Köszönöm! És ezt az automata váltogatást át tudom kapcsolni "kézi vezérlésre", hogy menet közbe majd én eldöntöm, hogy melyik GPU-t szeretném használni?
-
fecc87
tag
válasz
Gaaabeeesz #16345 üzenetére
Az aksi tényleg nem garanciális. Igazad van.
De ha kontakthibás a lap, akkor a szervizesek szúrták el a dolgukat. Miért küldték vissza rosszul? -
fecc87
tag
válasz
Gaaabeeesz #16336 üzenetére
Akkor nincs remény?
-
jano11
tag
válasz
Gaaabeeesz #16329 üzenetére
-
fecc87
tag
válasz
Gaaabeeesz #16329 üzenetére
Ez szellemes volt.
Én reset gombra vagy hasonlóra gondoltam. Tudatlan vagyok, nem gyengeelméjű!
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16319 üzenetére
Jaja, a 240M odaver neki. De olyat még nem volt alkalmam nyúzni. Ezért csak azt tudom mondani, hogy a 9600M GT is bőven elég a "nem a legújabb" játékok futtatásához.
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16319 üzenetére
Pontosabban: MXM-A van bennük
-
jano11
tag
válasz
Gaaabeeesz #16320 üzenetére
Köszi akkor verbatim lesz
még egy kérdés: amikor első alkalommal feltelepíti magát a gép akkor felajánl egy rendszermentést (ha jól olvastam) olyankor az egész feltelepített rendszerről vagy csak a rejtett rendszerpartícióról csinál másolatot?
Ha csak a rejtettről, akkor ennek az az értelme, hogyha újra kell telepíteni a gépet, akkor a kiírt lemezről fogja ezt megtenni?
-
plaszy
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16314 üzenetére
9600M GT-s notim nekem is volt, egy Acer 7720G. Az már tényleg elég jó VGA.
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16314 üzenetére
Ez így igaz, de nem csak a csatlakozótól függ, hanem a hűtéstől és az alaplapi- és vga bios-tól és a chipsettől!!
-
jano11
tag
válasz
Gaaabeeesz #16295 üzenetére
Az átmenetet úgy érted, hogy nincsen lyuk a gépház és a touch felület között?
És amúgy a touchpad ugyanolyan recés mint a gép többi része nem?
Legalábbis így volt annál amit néztem...tudom-tudom.. menjek el a boltba és ott tapogassam a masinát.. hiszen érzetekről nagyon nincs mit dumálni
-
jano11
tag
válasz
Gaaabeeesz #16292 üzenetére
Aaazzz nem gyenge
-
zso79
őstag
válasz
Gaaabeeesz #16283 üzenetére
Gaaabeeesz
Melyik típus van neked pontosan, milyen vga-val?
-
jano11
tag
válasz
Gaaabeeesz #16283 üzenetére
köszii..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged