-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
szvsz mindketten bénák vagytok, acer weboldalán ez van:
AS5920G-302G16N LX.AN60X.020
Az eredeti Windows valódi, licenccel rendelkező, jogszerűen telepített Windows-szoftver. Ha többet szeretne megtudni azokról a különleges előnyökről, amelyeket csakis az eredeti Windows használói vehetnek igénybe, keresse fel a következő webhelyet: www.microsoft.com/genuine.Eredeti Windows Vista® Home Premium, Centrino 2 Duo T7300, 15.4" WXGA CB, NVidia GeForce 8600M-GS 256MB, 1GB TurboMemory (Robson), 2048MB (2*1024) DDR2, 160GB SATA, DVD SuperMulti, 802.11N, BT, 8 cell battery, CrystalEye, S-video, HDMI wHDCP, Dolby Home Theater, s/pdif, 5in1 card reader, CIR, QuicCharge, FireWire, Office Trial9lletve a LX.AKV0X.017 miodellnél ez:
AS5920-302G16 LX.AKV0X.017
Az eredeti Windows valódi, licenccel rendelkező, jogszerűen telepített Windows-szoftver. Ha többet szeretne megtudni azokról a különleges előnyökről, amelyeket csakis az eredeti Windows használói vehetnek igénybe, keresse fel a következő webhelyet: www.microsoft.com/genuine.Eredeti Windows Vista® Home Premium, 15.4" WXGA CB, Core 2 Duo T7300, Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100 128MB shared , 2048MB (2*1024) DDR2, 160GB SATA/ DVD SuperMulti, 802.11abg, 6 cell battery, CrystalEye, S-video, Dolby Home Theater, s/pdif, 5in1 card reader, CIR, QuicCharge, FireWire, Office Trialitt meg az N betű nem stimmel
-
hanee
senior tag
Szia!
Lehet, hogy meg kell rendelni. Max. 4 hét a beszállítás szerintem a nagykerben, mindenki ugyanonnan veszi szerintem (mármint nagykerből). Én elégedett vagyok vele, bár pl. játékokra még nem próbáltam ki, mert nemigen szoktam játszani. Utoljára 3 éve volt játék a gépemre telepítve kb.. illetve ez nem igaz, mert egy bejewelled hiper szuper változat volt a gépemen, dehát ez nem egy vas-igényes játék
hanee
-
hanee
senior tag
Ez szerintem így azért nem teljesen igaz! Inkább: Az olyan Acer felhasználóknak van gondja, akik nem Vista-t telepítenek a gépre. Hogy azt a Vista-t a géppel adják, vagy külön már megvan, az teljesen irreleváns e tekintetben..
Az Acer új modelljei - főképp az Aspire széria - elsősorban Vista-ra lett "optimalizálva", ha lehet ilyen csúnyán fogalmazni. A Linux-os konfig azért alternatíva, mert van, akinek van már jogtiszta operációs rendszere és nem akar mégegyet venni: így olcsóbb a gép, de attól még nem kevesebb, inkább a másik több: ott veszel hozzá egy jogtiszta Vista-t is.hanee
-
-
Holee21
tag
Hát vegyes az új gémeknél, pl UT3 nak jó a motorja, demója full grafikán folyamatos. Feldobtam a Crysis demóját is, hát ott médiumba jáccottam vele (felraktam highba is, de csak a látvány kedvéért, ott már naon akadt), eléggé ingadozik az fps, de
20 felé nemigen ment, a nyílt terepen, a tengerparton eléggé leeshetett, mert ott beszaggatott (igazából nem mértem az fpst progival). Akkor tegnap az NFS Pro Street et próbáltam ki, fullon ment, rajtnál,ahol sok kocsi volt, egy kicsit beszaggatott,viszon verseny alatt egész kellemesen ment.
Bioschock: Sztem azt ne próbáld ki laptopon, me az kegyetlenül megeszi a notit én szerintem. -
Holee21
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest