Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
Acer aspire e1-532 nem akar más ramot kezelni a gyárin kívül. Mitől lehet ez???
-
vandor01
senior tag
egy kicsit en is beleugatok

az elmult evben tobb gepem is volt.
1017U, N2930, N3530, 4010U, 4210U...
altalanos felhasznalo vagyok internet, fenykepek, filmek megtekintese, fb-es jatekok.
Tapasztalat:
az i3 es i5 mindennel nagyon jol megbirkozik 25E-el tobbet akkor adj erte ha
tenyleg sok eroforrast igenylo alkalmazasod, jatekod van es surun hasznalod oket!
talan az i5 melle meg egy combosabb kartya is jol johet gf820, 840 stb.."alap" 2mag / 4 mag 2830-2840 / 2930-2940 / 3530-3540
Ha van olyan alkalmazasod, jatekod ami csak 1magon "szeret" futni es surun hasznalod?
akkor erdemesebb 2magos-t venni mint 4magost. (vagy i3/i5)
a 2 magbol egy jobben elviszi mint 4 magbol 1!
De hosszutavon 4magos a befuto.teljesitmeny erzet ?
1 mag sac/kb annyit tudhat mint egy 10eves pentiumM-es gep procija.
a problema az olyan progikkal van amik nem akarnak a fizikai 4 magon futni.. csak 1-en
mert ugy irtak meg
no es ezeken az alap procikon nincs hyper threading.
szoval bizonyos esetekben lassu lesz a gep...Ha egyszeru felhasznalo vagy es fontos a mobilitas akkor nem kell i3-i5...
Eleg egy alapgep is occcoe
A processzor 7,5Watt-os teljesitmenye jo hatassal van az akksi idejere.
ugyanolyan aksival...
egy n3530 integralt video val 2x annyi ideig birja mint pl egy i5+820m video kartyas.szoval vegyel a hasznalati igenyedhez kozelebb allo gepet...
no es persze a piiiztarcadhoz is

de ha sosem akarsz eroforras problemakat?
akkor i7! akar elso generacios is!! Occcoe!!
Az hasitani fog mindennel

-
sowi
őstag
válasz
genius5000
üzenetére
ebben csak aceres memoria megy rendesen
-
genius5000
tag
Sziasztok
hol tudnám megnézni, hogy egy RAM modul kompatibilitis-e a gépemmel? A szervíz ezt kéri tőlem... Rendeltem egy 4 GB-os DDR3 RAM-ot 1333MHz Kingston, semmi extra. Ha csak ez a modul van benne, bios-ig se jut el, ha mellette van még egy jó RAM ( 1+2 GB van most benne) akkor WIN7 bootkor fagy ki kékhalállal.
Most vettem, vadi új. Máshol nem tudom kipróbálni. Ha visszaviszi a futár, és kiderül hogy a modul jó, csak a gépem nem eszi meg, akkor futárdíjat nekem kell fizetni.A gépem:
[Acer Aspire 5745G]Esetleg valakinek valami ötlete lenne?
Köszönöm
-
sowi
őstag
válasz
d.véderjoe
üzenetére
nem kell, hogy reccsenjen, VGA hiba ennel a tipusnal nem meglepo, javitani is eleg rosszul lehet a nyak vekonysaga miatt
-
sowi
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
eszre se fogod venni
-
sowi
őstag
válasz
d.véderjoe
üzenetére
bucsuzz el az alaplapi VGA-tol, nagyon vekony volt a nyakja ennek a modellnek es nagy szazalekban VGA hibaval haltak el
-
d.véderjoe
tag
Sziasztok!
Egy Aspire 3000 van nálam túlmelegedés problémával.
Szétszedtem úgy ahogy kell, kitisztítottam.
Összeszerelés után viszont már nem adott képet.
A venti elindul, majd megáll. A led-ek világítanak.
Értetlenül állok a probléma előtt.
Ötlet? -
merkucyo
aktív tag
Sziasztok !
Ismerősöm adott egy Acer 5749Z laptopot a gond az, hogy nem bootol be, csak bekapcsol és láthatom a csodálatos acer logót, a bios sem akar betölteni .
A HDD-re gyanakodtam, de semmi baja a Ram is rendben van az elindulás miatt a tápegység sem hiszem, hogy bajos .
Esetleg valami ötlet ? -
Starpunk
csendes tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnek venni es ezt a marka(tipust) neztem ki: Acer Aspire VN7-791G-70B4
Föleg jatekra szeretnem hasznalni (Battlefield 4,Heroes of the Storm,Diablo 3)
Mit gondoltok a laptoprol? Jo valasztas lenne-e?
Valaszaitokat elöre is köszönöm!
-
sowi
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
a lassabb orajelen fog menni mind2
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok.
Ha a laptopomban(Acer aspire e1-532) lesz két különböző órajelű RAM, akkor az úgy fog működni?
Az egyik: DDR3 SO-DIMM 2GB 1600Mhz. (gyári)
A másik: DDR3 SO-DIMM 2GB 1333Mhz.A kérdést az Azonnali notebookos kérdések órája topic-ban is feltettem de eddig semmi válasz. Hátha itt több sikerrel járok.
-
Joci42
tag
Sziasztok!
Kinéztem az Acer Aspire E3-11-et, de nem tudom, hogy melyik verziót válasszam. Sok különbség van a 2magos n2830 és a négymagos n2930 processzor között? Hosszútávon van valamelyiknek érezhető előnye? Teljesen átlagos iskolai felhasználásra kellene. Egy Aspire 1810tz-t váltana (2*1,33ghz-s u4100 cpu). Az N2830-as verziót most el tudnám hozni 72-ért. Melyik legyen szerintetek? -
genius5000
tag
Hallo. Erre tud valaki mondani valami segítséget?
-
NEMO1968
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Szia!
Próbáld WiFi-t,LAN-t kikapcsolni,letiltani.
Restart.
LAN engedélyez.
Restart.
Ha nem megy,próba másik kábellel,router másik portjában.
Ha találsz netet,LAN letilt,WiFi engedélyez,restart és Wi Fi bekapcs.
Előfordul,hogy összeakadnak a kártyák.
Amúgy a WFi-n térerő van,csak nem csatlakozik? -
Djuree
félisten
kéne egy kis help.
bnőm acer aspire 5310-es laptopján nincs net. se wifin se vezetékkel nem megy. nálam minden jó, szval a géppel lesz vmi.
eszközkezelőben minden jó, lennie kéne netnek.
azt mondta hogy egyszer már volt ilyen és csak valami billzetkombináció segített rajta. én nem tudom ez mi lehet. wifi be van kapcsolva, engedélyezve is van, próbáltam tiltani is, de vezetékről sem megy.
tudok segíteni? -
Pribi
senior tag
válasz
Vermilion69
üzenetére
Ezzel az mondod, hogy az első jobb, mint a második?
Pribi
-
jfehervari1
tag
Üdv!
Vettem egy új vínyot,rendszert szeretnék rá telepíteni de a biosban sem látszik mi lehet a gond? -
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Az én drága feleségem szeretne egy 17-es új notebookot. Első sorban internetezne rajta, egy kis Office-szal keverve. Játék nem lenne, max fb-os okosságok. Az alábbiakat néztem ki:
A kérdésem az lenne, hogy melyik érné meg a legjobban? Az elsőben lévő proci nem nagyon gyenge?
Köszi: Pribi
-
Vermilion69
aktív tag
Megvettem az acer v3-371est modelljét, nekem eddig samsungom volt, és most az lenne a problémám, hogy nincs olyan opció, hogy dupla koppintással kijelölöm az adott dolgot. Pl oldalt a görgősávra ha kettőt koppintok, akkor az nem működik, csak ha a bal "gombot" lenyomva tartom és úgy húzom... ezt ugye be lehet valahol állítani, hogy tudjak két koppintással "fogni"? Köszi

Amúgy a gép nagyon tetszik, szuper csinos

Meg esetleg van-e olyan opció, mint samsungon, hogy ha egér van csatlakoztatva, akkor a tapipad kikapcsol?
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Van egy Aspire E5-511-C7R3 típusú laptop. Ami nagyon jó kis gép lenne egy apró kis "hibával". A touchpad része valamiért nem működik rendesen. Az más tészta, hogy miatta kellett újratelepíteni a win-t, mert csak UEFI módban lehetett használni azt.
Most már működik de néha kihagy az érzékelés, tehát húzom az ujjam és megáll a kurzor addig amíg újra el nem kezdem tapizni, vagyis felemelem az ujjam és megint nekikezdek. Feltettem touchpad drivert is, mindkettőt amit adtak hozzá de nem sok sikerrel. Mit lehetne még tenni vele? -
faciesdeus
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Acer Aspire 8935G notebook-om. Az a gond vele, hogy bekapcsoläs utän 1-2 perc elteltevel lefagy. Mindegy neki hogy windows vagy bios, nem reagäl semmire. Ha esetleg lenne valakinek valami tipje, azt megkoszonnem!
-
sowi
őstag
válasz
Vermilion69
üzenetére
jobban jarsz a 120 giga SSDvel, erezhetoen gyorsabb, a hibrid vinyo meg van, csak minek....
-
sowi
őstag
válasz
Vermilion69
üzenetére
szerintem normal felhasznalasra eleg az i3 is boven, ha vinyosat veszed akkor is rakhatsz bele SSD-t kesobb
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
Vermilion69
üzenetére
De lehet inkább ezt kéne: i3
Nem tudom, hogy mennyire lenne értelme i5-ös processzoros gépet vennem... 25ezerrel több mint az i3as, azért az elég sok és más különbség nincs köztük.. :/
-
Vermilion69
aktív tag
Múltkor már úgy volt, hogy megveszem a hibridet, de idáig mindenki le akart róla beszélni, úgyhogy most két típus között vívódom.
Segítenétek, hogy melyiket tartjátok a jobbnak?
(nem játszok rajta, cipelős noti lenne, itthon van egy 500GB-os hdd-vel rendelkező samsungunk, azon torrenteznék továbbra is) -
dorika87
őstag
Sziasztok. Van egy Acer Aspire TimelineX 4830tg típusú notebookom és szeretnék benne akku-t cseréltetni. Mivel ez a típus beépített akkumulátoros ezért csak szakemberrel/szakszervízzel tudnám cseréltetni.
Mit ajánlanátok, hova vigyem ahol viszonylag jó ár/értékarányban ezt meg is csinálnák nekem? Esetleg EC-CO? Ők ugye hivatalos szervíz, de lehet érdemes lenne máshol is megpróbálkoznom. -
tothferenc
senior tag
Üdv. Család nagy örömmel használ egy Acer E5 471-es típust. Win7 lett rátolva. Tudja valaki, hogyan lehet véglegesen letiltani a touchpadot? felraktam a driverét (mindkettővel próbáltam, de a vezérkőpultban egyik sem hozott létre ikont, ellentétben lenovonál ha feldobtam a sinaptics-ot, egyből lett ikon)
-
Müszi
senior tag
válasz
Zoli67
üzenetére
Helo!
Volt nekem is egy hasonló 7720ZG-m szintén 1,4GHz-es dual Pentiummal. Csak annyi a különbség tudtommal, hogy az 17"-os és van benne egy dedikált NV 8400GS VGA.
Egy T8100-ast tettem bele és simán hasított vele ráadásul hüvösebb is lett. Jó lehet akár egy T8300 is, csak azok ritkábbak. Esetleg az alacsonyabb számozású T-s procik is biztosan mennek az Intel 965-ös chipsettel, lényeg hogy max 800MHz legyen az FSB és egyezzen a foglalat ill. a TDP se nagyon legyen több 35W-nál a hűtés korlátai miatt.
Jut eszembe, egy darabig még egy T5550 is lakott benne de azzal nem sokkal volt gyorsabb az eredetinél. -
sowi
őstag
válasz
Vermilion69
üzenetére
2.5 sata vehetsz sata3ast is, nem emlekszem van e benne msata csati, majd hetfon megnezem
-
sowi
őstag
válasz
Vermilion69
üzenetére
szerintem teljesen oke, siman vennem
-
Zoli67
tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.
Van egy Acer Aspire 5720Z laptop,ami hozzám került,s nagyobb proci kellene bele.
Az aida azt írja,hogy a foglalata Tokozás típusa 479 Ball uFCBGA / 478 Pin uFCPGA
Jelenleg dual 1,4 van benne. Bárhol nézek,ilyen dual procit nem találok ezzel a tokozással.
Honnan tudok beszerezni nagyobb teljesítményűt?
Privátot szívesen fogadom,azt előbb látom.
Ha tud valaki segíteni,azt megköszönöm. -
Joci42
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy Acer Aspire e3-111-et. Van valakinek tapasztalata vele? Megtetszett, hogy viszonylag hosszú az akkuidő és passzív a hűtése (na meg nem túl drága). És ha itthon kicserélem benne a hdd-t ssd-re, akkor elveszik a garancia? -
Vermilion69
aktív tag
Amit én kineztem anno azaz NX.MPGEU.004 volt, abból már nem lesz. Ez amit te mondasz drágább is (már nem fér bele a keretembe) és rosszabb is, tekintve, hogy 8 GB-al kevesebb benne az SSD.. Így sem tudom igazából, hogy windows-zal együtt, hogy tudnék rajta elférni, szóval az a 8GB is számít szerintem.
-
sowi
őstag
válasz
Vermilion69
üzenetére
a webshop azt irja, hogy 120GB SSD verzio erkezesi ido nov. 19
-
sowi
őstag
válasz
Vermilion69
üzenetére
masfel het mulva igeri az acer shop, hogy lesz raktaron, sztem varj addig az SSD verziora ha tudsz
-
Vermilion69
aktív tag
Akkor mit javasolsz nekem? Vegyem meg a fekete 1TB-osat 160ért és majd ha úgy alakul vegyek bele SSD-t, vagy vegyem meg a fehér hibridet 165ért?
Más notit nem talaltam ami jó lenne nekem, mert fontos, hogy ne legyen nehéz, max. 1,5 kg, és ne legyen túl kicsi se.. Először travelmate b113at néztem ki, de kicsinek találtam a 11,6"os kijelzőt. -
envagyok
veterán
Sziasztok
Lett egy VGA hibás Aspire 6930G laptopom.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha kiveszem a rossz VGA-t, akkor nincs vmi bios vagy más hack amivel engedélyezni lehetne az alaplapi Intel VGA-t? Vagy beleflashelni a sima 6930-as Biost?
Vagy mi lehet a legolcsóbb videokari, amit be lehetne tenni helyette?
Sokat nem szeretnék rá költeni.Előre is köszönöm a segítséget.
-
sowi
őstag
válasz
Vermilion69
üzenetére
SSD a lenyeg ilyen alkalmazasokhoz, nem a proci
-
Vermilion69
aktív tag
Egyetemre hurcolnam, de az otthoni gépem is ez lenne. Most egy samsung rv-509est hasznalunk hárman és már elég lassú :-(
Office, net, hd videók nézésére hasznalnam. Játszani nem jatszok.
Amiért i5-öt néztem az, hogy nem két évre venném, 4-5 évig szeretném használni, anélkül, hogy időnként ki akarjam hajitani az ablakon..(bocsánat a helyesírásért, mobilról vagyok)
-
sowi
őstag
válasz
Vermilion69
üzenetére
ilyen vastagsagban nem lenne eleg az i3as proci? bar nemtom mire akarod hasznalni, de nem igazan tudok elkepzelni ilyen gepnel olyat mi indokolna az i5os procit
-
Peak
addikt
válasz
Vermilion69
üzenetére
Nos hát ahogy nézem a linket ebben egy "U"-s processzor van.
Ultralowvoltage, Ultrakeveset fogyaszt, de Ultralassú is.
A kérdés az, hogy milyen felhasználási területre szánod a gépet? -
Vermilion69
aktív tag
Ez nagyon jó példa, amit felhoztál

De az Acer márka, mégis olcsóbb ugyanazon specifikációkkal, mint a többi márka, ezt, hogy tudják megvalósítani?
Azért választottam ezt a márkát, mert ez az, amiben minden benne van, amire szükségem van és még árban is belefér

(próbálták ajánlani a használt üzleti gépeket garanciával, de képtelen vagyok velük megbarátkozni..)Tehát akkor inkább vegyem meg az 1 TB fekete gépet?

És esetleg majd x évvel később menjen bele egy SSD?
[link]A másik ugyanez, csak 500GB+8GB hibrid vinyó, és az fehér..
-
Peak
addikt
válasz
Vermilion69
üzenetére
Nézd... garancia arra, hogy amit veszel soha sem fog elromlani, olyan nincs.
Bármilyen tipusban, gyártóban benne van az esély, hogy valamikor elromlik.
Az IT gyártók termékeikben nagyjából egymáshoz nagyon közeli meghibásodást produkálnak a nyers statisztikák szerint. Az eltérés NEM csak a márkából adódik, hanem az adott márkát vásárló közönségből is. Persze még azért elég sok mindenen.Vegyünk egy végtelenül egyszerű példát.
Pl. az ITs barátod "szakember" és esküszik pl. a HPra. Megvesz egy drágább modelt. Mivel szakmabeli, nem kezdi el dobálni a notit, nem fogja az NDKs szöszmösztakaróra tenni használat közben, hogy eltömődjön a szellőzés és megsüljön a vas. Terjeszd ki ezt nagyobb vásárló rétegre, aki igy, helyesen használja.Most végy egy áltagosjózsit, aki a teszkóban leveszi a polcról a legolcsóbb Acer terméket, mert azt megtudja fizetni, és tételezzük fel, hogy minden az előbb leirt hibát elkövet. Aztán ezt ugyan csak terjeszd ki sok vásárlóra.
Ugye milyen hamis képet fest? Cseréld meg a márkát, és mindjárt kiderül, hogy a HP pont ugyan úgy összeszarja magát, ha nem tudja hűteni a rendszert, mint bármi más.
Rosszabb ettől a HP? Vagy az Acer? Vagy bármilyen más márka, amivel ilyen mostohán bánnak?
Ó dehogy. Egyszerűen a felhasználási körülmények teljesen mások, egy adott márka vásárlóinál is.Erről beszéltem, hogy egy valóban IT szakember az ilyenekkel tisztában van, és egyáltalán nem fikáz egy gyártót sem, mert tisztában van olyan körülményekkel és változókkal, ami nagyban befolyásolja egy márka megitélését.
Ha NEM akarsz fehéret, akkor ne vegyél. ( Én sem vennék. )
Az SSD hatalmas upgrade, én várnék rá a helyedben.
Ne kapkodd el a választást. A TE pénztárcád, a TE döntésed.
Ha látsz bármilyen más márkát, ami megtetszik, akkor vedd azt, nem kell elköteleződnöd az Acer mellett.
Az okos ember nem márkát vásárol, hanem olyan terméket, ami teljesíti az összes általa felállitott feltételt, de felesleges kiadások nélkül. -
Vermilion69
aktív tag
Köszi, ezt jó volt elolvasni, megnyugtattál.. kinéztem egy típust, de sajnos elfogyott és közben mindenki próbált eltéríteni, de úgy tetszik, jó a hw benne, megfogdostam MM-ban is, és ott is igényesnek tűnt, tesztekben is jól szerepelt..
Az a gond, hogy van egy IT manager barátom, és ő is nagyon le akart beszélni, mondván, hogy azért olcsóbb mint a többi, mert pocsék az anyaghasználat.. nekem samsung van, és nem vagyok azzal se maradéktalanul megelégedve.. pl. az egyik lába kisebb vagy nem tudom így billeg stb.
szóval én azért reménykedek, hogy nem választok rosszul...V3-371-et néztem ki, az i5 procis verziót.. csak sajnos az SSD-s elfogyott mire rájöttem, hogy úristen, nekem az kell
most már csak 1 terrás vinyós van, és hibrid.. és az fehér is ráadásul (a hibrid).. félek, hogy nagyon koszolódna.. de én nagyon vigyázok a cuccaimra, csak hát akkor is.. úgyhogy most elég tanácstalan vagyok 
-
Peak
addikt
válasz
Vermilion69
üzenetére
Persze. Ez pont ugyan olyan jelenség, mint az apple őrület. A fanatikus, amellett hogy mindenképpen megakar tériteni, kötelességének érzi más gyártók termékeit fikázni.
Az IGAZI informatikával tényleg szervesen foglalkozó emberek maximálisan tisztában vannak azzal, hogy - pl. ebben a kérdésben, t.i. notebook - nincs új a nap alatt, nem lehet csodákat művelni.
Itt a PH!n egy ujságíró irta egyszer le, hogy "egyazon forrásból, néhány chipgyártó piaci szereplő termékéből nem lehet olyan hatalmas eltérésű eszközöket gyártani".Félreértés ne essék, VANNAK különbségek a gyártók között, és gyártón belül a termékekben is, és nem a technikai képességekre gondolok. De ezeket a helyükön kell kezelni, helyesen értelmezni, megvizsgálni, hogy pl. egy adott tulajdonság egyáltalán mennyiben érint engem, mint vásárlót.
Az Acer nem véletlen a világ 3. legnagyobb IT gyártója. Természetesen az elvakult hápés meg delles meg ájbiemes/levonós fanatikusok kötelességüknek érzik, hogy ott fikázzák az acert, ahol csak tudják.
Csak azt felejtik el, hogy a saját márkájuk, a notebookjuk jó eséllyel az Acer tulajdonában álló valamelyik factoryban készült, akár a múltban, akár most.
Képesek almát a körtével összehasonlitani, szubjektiv dolgokkal eldönteni olyan kérdéseket, amelyekben nincs helye a szubjektivitásnak, stb. Őrületesen buták.Az Acer, mint gyártó nem véletlen van ott, ahol.
A nagy világválság előtti brutális felfutás a tömeggyártás felpörgetésének volt köszönhető, a piaci igények minnél jobb kiszolgálásának. Ennek megfelelően valóban volt egy-két gyengébben sikerült modelje, szériája, amik aztán szép lassan kihaltak. De ugyan úgy voltak brutálisan jó cuccaik is.Manapság, jó 5-7 évvel a válság után az Acer magamögött hagyta rég a gagyi termékeket. Nagyon komoly fejlesztőgárda dolgozik a háttérben, hogy minél jobb és innovativabb termékeket adhasson ki.
Jelenleg a legjobb szervizháttérrel rendelkezik a végfelhasználók számára, amit saját maga ad, nem kiszervezett tucatnyi kisvállalkozás váltakozó minőségben és feltételekkel. A termékek pedig minőségiek, anyaghaszálatuk remek, a használhatóságban pedig igyekeznek a felhasználók érdekeit szemelőtt tartani, kompromisszumok árán is.Nincs miért félni az Acertől, jobban jársz vele, mint egy konzumer HP-val, Dell-el vagy Levono-val. Tudnád mit szentségelnek a disztributorok és viszonteladók ezen márkák szervizei miatt, te jó isten. Levonónál olyat megcsinálnak a kisemberrel, hogy hetekre, hónapokra elviszik a garis készüléket javitani.
Tudom nem számit, mert ez csak 1 ember véleménye, de én 10 éve használok majdnem mindenre Acer termékeket. Soha semmilyen komoly gondom nem volt velük, a monitorok 100%-osak, a notebookok 98%-osak ( Toshiba vincsi badsectoros lett, úúúúúristen
), tabletek és telefonok, a mai napig hibátlanul mennek, 5 éve az első Acer telót megszereztem, azóta megy 3 a családban.Szóval csak nyugodtan. Ne hallgassa a "vallási fanatikusokra". Ostobák mint a föld.
-
Vermilion69
aktív tag
Olyan jó hallani, hogy vannak akik meg vannak elégedve a márkával.. engem kb. tűzzel-vízzel próbálnak lebeszélni róla.. :/
-
sowi
őstag
válasz
zozo2001hu
üzenetére
csak nehogy elmondd valami almas forumon, mert kitagadnak

-
zozo2001hu
tag
A legolcsóbb 13"-os MacBook Pro 350e Ft, amit most vettem Acer gépet a fiamnak 230e Ft volt. Jóval erősebb a GPU, a proci is erősebb de legalább ugyanolyan jó, memória 2x annyi van benne, HDD szintén 2x annyi és még a kijelző is matt. Nincs miről beszélni, mondom ezt Apple tulajdonosként.
Ja a billentyűzet ugyanúgy világít. 
-
Peak
addikt
válasz
zozo2001hu
üzenetére
Gratulálok! Használjátok egészséggel!

Készülj fel, hogy megvadult zombihordaként fog rádtámadni a massziv hivő közösség ( t.i. almások, ha már vannak narancsosok is
) az ilyen kijelentéseidért! 
De Te ne hallgass rájuk, mert a józan ész veled van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- VivoBook S513EA 15.6" FHD OLED i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most már működik de néha kihagy az érzékelés, tehát húzom az ujjam és megáll a kurzor addig amíg újra el nem kezdem tapizni, vagyis felemelem az ujjam és megint nekikezdek. Feltettem touchpad drivert is, mindkettőt amit adtak hozzá de nem sok sikerrel. Mit lehetne még tenni vele?