- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
attyla85
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5020 laptopom amellyel volna egy kis problémám és szeretnék segítséget kérni.
A problémám a következő. Nem megy a wifi. Eredeti Windows Xp Professional sp3 van rajta, a létező összes frissítéssel frissen telepítve. A laptopot nemrégiben szereztem, de hiába telepítem az adott típushoz az adott wifi drivert nem lát, nem talál csatlakoztatható vezetéknélküli hálózatot. A kezelőben úgy látja, hogy az eszköz megfelelően működik. Már végig googleiztam az agyamat és próbáltam különböző drivert telepíteni de hiába tűnik hogy úgy. hogy működik, mégsem lát semmilyen wifi hálózatot. (amelyet egy másik laptoppal minden további nélkül használok). Már sok fórumot is átolvastam, és esetleg annyi plusz információt tudtam meg hogy ennek az Acer típusnak állítólag van egy gyári valamilyen driver-e amely az elején elhelyezkedő kis wifi hálózat bekapcsolására szolgáló gombot vezérli. Nos, sajnos ezt a drivert sem találtam sehol, valamint az Acer weboldalán meg aztán pláne nem találtam sajnos semmilyen segítséget sem. Akinek volna ötlete kérem szépen segítsen.Előre is köszönöm, Attila
Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest