Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• CoolMan

MODERÁTOR

válasz attyla85 #1 üzenetére

Üdv!

Miért nem a topicjában kérdezed? Acer notebook topic

Ezt zártam.

• attyla85

csendes tag

Sziasztok!

Van egy Acer Aspire 5020 laptopom amellyel volna egy kis problémám és szeretnék segítséget kérni.
    A problémám a következő. Nem megy a wifi. Eredeti Windows Xp Professional sp3 van rajta, a létező összes frissítéssel frissen telepítve. A laptopot nemrégiben szereztem, de hiába telepítem az adott típushoz az adott wifi drivert nem lát, nem talál csatlakoztatható vezetéknélküli hálózatot. A kezelőben úgy látja, hogy az eszköz megfelelően működik. Már végig googleiztam az agyamat és próbáltam különböző drivert telepíteni de hiába tűnik hogy úgy. hogy működik, mégsem lát semmilyen wifi hálózatot. (amelyet egy másik laptoppal minden további nélkül használok). Már sok fórumot is átolvastam, és esetleg annyi plusz információt tudtam meg hogy ennek az Acer típusnak állítólag van egy gyári valamilyen driver-e amely az elején elhelyezkedő kis wifi hálózat bekapcsolására szolgáló gombot vezérli. Nos, sajnos ezt a drivert sem találtam sehol, valamint az Acer weboldalán meg aztán pláne nem találtam sajnos semmilyen segítséget sem. Akinek volna ötlete kérem szépen segítsen.

Előre is köszönöm, Attila

Aktív témák