Aktív témák
-
Damage
senior tag
Igen, Genius 5.1SW HT-m van és nagyon elégedett vagyok vele. Szerintem sok múlik a hangkártyán is. Először egy Leadtek 6.X-et használtam, utána SB Live, most egy nForce2-es alaplapra integrált nVidia Soundtorm-ot. Ez utóbbi jött be nekem a legjobban, kb az Audigy szintjén áll. Ez az 5.1-es hangrendszer előtt egy 2+1.es hangfalszettet (Samsung SMS 5100 20W fa mély, 2*7W műanyag szatelit) használtam + egy Aiwa micro HiFi (2db 3 utas fahangszóró 2*35W). A csere már csak azért is nagyon jól jött, mert így lett pluszban egy center hangsugárzó, a mélye ennek sokkal erőteljesebb és a 15W-os (fa) szatelitek is nagyon korrektek. Általában kb 10%-on van a hangerő, nagyon erőteljesen szól. Tényleg csak ajánlani tudom. ''Mennyi?'' nickű topictársunk belinkelte az ide tartozó topicot, minden tulaja dícsérte ezt az 5.1es Genius-t, ha gondolod olvasd el a topicot. Én a hangkártyát a helyedben cserélném, de ha nincs vele gondod, nem akadozik, recseg stb a hang, akkor felesleges (nálam a Leadtek-el recsegett a hang).
WN31RD:
''Genius meg egyéb pici bigyók''
Ez a ''pici bigyó'' Genius a márkáját meghazudtolva tornyosul a kategóriáján belüli hangfalszettek közé. Hallottad már, hogy szól? Láttad az árát? Mindent lehet überelni, ha van elég pénzed. Én is mutatok neked olyan házimozi rendszert, ami kiszakítja az ablakokat keretestül és amellett szépen, tisztán szól. Ez a Genius 35 ezer Ft és az árához képest a legjobb vétel! Amennyiben ennyi pénzért tudsz jobbat, oszd meg velünk! Persze 5.1-es szett legyen, mivel a topicgazda DVD-zni is szeretne. És szerintem nagyon nem mindegy, hogy 2.1 vagy 5.1es hanggal nézel meg egy filmet, utóbbival sokkal élvezetesebb! Egy szónak is száz a vége, szerintem legjobb vétel ez a Genius a kategóriáján belül! -
Damage
senior tag
Feltétlenül ragaszkodsz az első hsz-odban említett hangfalakhoz? A Genius 5.1 SW Home Theatre bruttó 34 ezer Ft. Fából van az összes hangfal, remek hangerő (5*15+45W). Szépen szól, sokkal élvezetesebbek a DVD filmek, 3D hangzást támogató játékok. Van erről is egy topic valahol. Én csak ajánlani tudom, szerintem legjobb ár/minőség/teljesítmény 5.1es rendszer a piacon.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyaralás topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Renault, Dacia topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest