- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemon09
őstag
Nem drágák már ezek az amd procik, de az nagyon olcsó lenne, nemhiszem, hogy annyiért lehet kapni használtan.
Ha mindenképpen ezt a gépet akarod fejleszteni, akkor vegyél bele egy jobb procit meg videókártyát. De nem tudom, hogy mennyit szánsz rá.
Memória mennyivan a gépben? -
flash-
veterán
Persze tudom.
most ez átmeneti megoldás lenne arra hogy tudjak minden szaggatás mentesen játszani a F.E.A.R,NFS carbon,Doom 3,meg a többi hasonló időben kiadott játékkal.itt egy összehasonlito a mostan 2004+ os és a 3200+ os között:
sztetek e teszt alapján érdemes költeni a 3200+ra?http://www.tomshardware.com/charts/cpu-charts-2004/compare,439.html?prod[1450]=on&prod[1440]=on
mert láttam egy helyet ahol 2000 ft ért árulják.szerintetek ez kamu?vagy elképzelhető hogy ennyiér is van aki megválik procijától?és szerintetek érdemes megrendelni ennyiért,vagy ebbe valami bibi lehet?
-
flash-
veterán
ja és még valami!
ha vennék bele mondjuk AMD 3200+ es procit,akkor kb hány százalékkal lenne jobb teljesítményü a gépem?
mert most olyan ezzel a 2400+ ossal (128 megás his radeon 9600xtvel,1024 rammal) hogy már az nfs carbon is be-be akadozik,meg a F.E.A.R. sem olyan folyékony minimumon.
szal kb mennyit javitana a helyzeten ha ilyenre cserélném le a procit?
-
flash-
veterán
hi!
egy kérdés!
abit kd7 es alaplapom van,és minimális ráfordítással a lehető legjobb teljesitményt akarom az ilyen alaplapos gépből kihozni.
ami nálam azt jelenit hogy processzort szeretnék bele venni.melyik az a legnagyobb teljesítményü proci,ami még jó bele,és milyen árakon?és hol tudnék olyat venni használtan?(mert gondolom már csak használtan lehet ebbe procit venni)mert most athlon xp 2400+ os proci van a gépemben.
ezt szeretném lecserélni minél jobb procira max 5-6 ezret fizetnék.meg van egy his radeon 9600xt 128 mb video karim,az lenne a másik kérdés hogy ebbe a kariba lehet venni ramot hogy 256 vagy 512 megás legyen?
-
WildHorse
csendes tag
Húzni viszont semmiképp sem akarom.
Azért köszönöm. -
-
WildHorse
csendes tag
Üdv!
Én is kérnék egy kis segítséget...
Az egyik:
Szeretnék venni egy ABIT KD7-Raid alaplapba egy nagyobb procit (jelenleg AMD Athlon XP 2400+ (T-Bread magos). AMD Athlon XP 3200+ (Barton)-ra gondoltam, csak nem tudom, hogy az alaplap vinné-e a 400 MHz-et...(?)
Honnan lehet ezt megtudni??
A másik:
Ha a RAM-ok PC3200 (400 MHz) -esek, akkor miért fut csak 333 MHz-en?
(a proci miatt??) Mindennek 400 MHz-esnek kell lennie ahhoz, hogy 400 MHz-en üzemeljen a gép??
...vagy van valami beállítási lehetőség??
Előre is köszönöm...
(tuningolni nem szeretném a gépet...) -
dam
tag
Köszönöm mind a kettőtöknek a segítséget! Szét fogok nézni. Még egy kérdés. Ha jól tudom a KD7 nem kezeli a 400-as FSB-jű procikat. Árlistákban láttam még olyat, hogy Athlon XP 2800+. Ez gondolom 333-as. Illetve akkor ez már nem Barton magos hanem Sempron? Vagy mi van???
-
Dilikutya
félisten
Újan már nem kapsz Barton magos Athlon XP-t. A Sempronokban pedig csak 256kb L2 van, az esetleges Barton mag ellenére is, bár ez tulajdonképpen még nem tragédia. Ha jól tudom van Barton magos Sempron, de a nyakamat azért nem tenném rá. A lényeg: a 2800-at vedd meg. Játszani nagyon jó lesz, és tuninggal akár 3200-őn is mehet. Javaslom a dobozos verzió, 20-21 körül megvan hűtővel együtt. A nem dobozos is ennyibe kerül, ergo mindenképpen ezt kell venni
Nem is hangos a hűtője, nem is hűt rosszul. A maradék pénzből én semmi esetre se 9600-ot vennék. Mondjuk egy Asus vagy Gecube 9550GE legyen, olyan 20-22k környékén van az ára, ezek gyárilag 9600pro órajelen mennek asszem, csak olcsóbbak. De van még 9550, ami megy a 9600pro órajelén. Csak vigyázni kell, mert a 9550-ek között van sok hulladék is, alacsony órajelekkel, 64bites memóriavezérlővel. De az Asus és a Gecube GE jelzésű kártyái megbízhatóak, akárcsak az Abit XTurbo 9550. a másik lehetőség egy Club3D GeForce 6600 128MB VGA lehet esetleg, ez 34k körül kapható, és jobb a 9600pro-nál. Kis tuninggal nem tudom, mi hozható ki belőle, 6600GT aligha szerintem, de ettől függetlenül is jó kis kártya.
-
dam
tag
Sziasztok!
Azért kérnék segítséget mert AMD vonalon nagyon nincsen tapasztalatom, illetve nem ismerem annyira a processzorcsaládokat! Ismerősöm szeretne erősebb processzort a címben szereplő alaplapba. Amennyire én néztem a szóba jöhető procik 2800+, 3000+ és 3200+. (Ezek a Bartonok???) Melyik éri meg a legjobban? Nem kell a legnagyobb teljesítményű, de azért játékokhoz elég legyen. A másik probléma, hogy MX440-es VGA van a gépben és azt is szeretné kicserélni. Én 9600-ra gondoltam (ha van jobb ötlet akkor ki vele!). A harmadik probléma, hogy a két alkatrésznek 50 ezer forint körüli összegből ki kellene jönnie!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest