- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Újan már nem kapsz Barton magos Athlon XP-t. A Sempronokban pedig csak 256kb L2 van, az esetleges Barton mag ellenére is, bár ez tulajdonképpen még nem tragédia. Ha jól tudom van Barton magos Sempron, de a nyakamat azért nem tenném rá. A lényeg: a 2800-at vedd meg. Játszani nagyon jó lesz, és tuninggal akár 3200-őn is mehet. Javaslom a dobozos verzió, 20-21 körül megvan hűtővel együtt. A nem dobozos is ennyibe kerül, ergo mindenképpen ezt kell venni
Nem is hangos a hűtője, nem is hűt rosszul. A maradék pénzből én semmi esetre se 9600-ot vennék. Mondjuk egy Asus vagy Gecube 9550GE legyen, olyan 20-22k környékén van az ára, ezek gyárilag 9600pro órajelen mennek asszem, csak olcsóbbak. De van még 9550, ami megy a 9600pro órajelén. Csak vigyázni kell, mert a 9550-ek között van sok hulladék is, alacsony órajelekkel, 64bites memóriavezérlővel. De az Asus és a Gecube GE jelzésű kártyái megbízhatóak, akárcsak az Abit XTurbo 9550. a másik lehetőség egy Club3D GeForce 6600 128MB VGA lehet esetleg, ez 34k körül kapható, és jobb a 9600pro-nál. Kis tuninggal nem tudom, mi hozható ki belőle, 6600GT aligha szerintem, de ettől függetlenül is jó kis kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest