- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Aktív témák
-
AS/400
csendes tag
Na, egy kis adalék a sztorihoz: Kicseréltem a procit - semmi. Videókari ki, - Radeon 7500 - ősöreg S3 Savage4 be. Hopsz, műxik! Tápcsere a 250W-ra - azzal is. Vissza a 400W-ost, vissza a Radeon - semmi. Mindent lehúztam - semmi. Bele a Savage - OK. És mikor járt le a Radeon garija? Igen, tegnap :O
-
rzoli
senior tag
Nem feltétlenül kell neki, én elősször észre sem vettem, hogy ott van.
Késöbb csak feltűnt, azóta a feszülségek stabilabbak.
Ideje lenne már vennem egy normális tápot :(
Z -
AS/400
csendes tag
Az a baj, hogy eredetileg egy 400W-os táp volt benne (Azona). Én is a tápra gyanakodtam, azért kerestem elő a régit, ami egy jó öreg (2,5 éves) Albacomp midi házban szolgált. Csak a lapot dugtam rá, szóval csak a proci+hűtő, video-, hang- és hálókártya kapott áramot. Így sem POST-olt, de a ventik felpörögtek rendesen. (Ugyanez volt a helyzet az Azonával is.) Ezért ugyan kizártam a tápot, de a kisördög továbbra is motoszkált bennek a kiegészítő csati miatt. Ötlet?
-
AS/400
csendes tag
Kéne egy kis infó a KD7 sorozatú deszkákkal kapcsolatban. Az alaplapokon megtalálható a 4 pólusú tápcsatlakozó (+12 -nek hívják ?)is a ''síma'' ATX tápcsati mellett. Nekem most egy olyan problémám van, hogy a gép csak az X. (X>20) bekapcsolásra hajlandó csak elindulni, addig csak a ventillátorok és az winyó + CD pörögnek fel. Mivel az elindulást jelző csippanást sem hallom, ezért az alaplap/proci/táp hármasból kell a hibásnak kikerülni. Van egy régi, 250 W-os ATX tápom, de nincs rajta +12-es csati. Kipróbáltam, azzal sem indult. A hosszú bevezető után a kérdés: Szükség van-e ennek a 4 pólusú csatinak az alaplapra csatlakoztatására, hogy elinduljon a rendszer, vagy hogy így sem indul a gép, a tápot, mint hibás eszközt kizárhatom?
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Windows 11
- PlayStation 5
- HP notebook topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest