- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
AS/400
csendes tag
Na, egy kis adalék a sztorihoz: Kicseréltem a procit - semmi. Videókari ki, - Radeon 7500 - ősöreg S3 Savage4 be. Hopsz, műxik! Tápcsere a 250W-ra - azzal is. Vissza a 400W-ost, vissza a Radeon - semmi. Mindent lehúztam - semmi. Bele a Savage - OK. És mikor járt le a Radeon garija? Igen, tegnap :O
-
AS/400
csendes tag
Az a baj, hogy eredetileg egy 400W-os táp volt benne (Azona). Én is a tápra gyanakodtam, azért kerestem elő a régit, ami egy jó öreg (2,5 éves) Albacomp midi házban szolgált. Csak a lapot dugtam rá, szóval csak a proci+hűtő, video-, hang- és hálókártya kapott áramot. Így sem POST-olt, de a ventik felpörögtek rendesen. (Ugyanez volt a helyzet az Azonával is.) Ezért ugyan kizártam a tápot, de a kisördög továbbra is motoszkált bennek a kiegészítő csati miatt. Ötlet?
-
AS/400
csendes tag
Kéne egy kis infó a KD7 sorozatú deszkákkal kapcsolatban. Az alaplapokon megtalálható a 4 pólusú tápcsatlakozó (+12 -nek hívják ?)is a ''síma'' ATX tápcsati mellett. Nekem most egy olyan problémám van, hogy a gép csak az X. (X>20) bekapcsolásra hajlandó csak elindulni, addig csak a ventillátorok és az winyó + CD pörögnek fel. Mivel az elindulást jelző csippanást sem hallom, ezért az alaplap/proci/táp hármasból kell a hibásnak kikerülni. Van egy régi, 250 W-os ATX tápom, de nincs rajta +12-es csati. Kipróbáltam, azzal sem indult. A hosszú bevezető után a kérdés: Szükség van-e ennek a 4 pólusú csatinak az alaplapra csatlakoztatására, hogy elinduljon a rendszer, vagy hogy így sem indul a gép, a tápot, mint hibás eszközt kizárhatom?
Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest