Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Na igen ezen tökölök már jó ideje hogy melyik legyen a rendszervinyó, csak a bibi az hogy adatok vannak rajta... Filmek, játékok, képek, videók stb... előbbi kettő még annyira nem, de az utóbbi kettő viszont fontos. És most még le se tudom menteni őket mert a vinyó nem látszik. Most nézem viszont, hogy a HDD led nonstop világít, még csak be se villan :S Normális ez? Azért nem értem miért történt ez, mert a bios frissítés előtt ilyen probléma nem volt, a kettő tökéletesen ment együtt...

Ja még hozzátenném hogy a DVD-író is IDE csatolású, most tettem be a lemezt, és a lemezmeghajtót viszont látja a rendszer

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest