Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NoNick
tag
Továbbra sem akart működni, ezért a csere mellett döntöttem.
Megpróbáltam finoman leszedni az általam ráragasztott Zalman bordát az északi hídról. Nagyon kis erővel feszítettem, még az alaplap sem emelkedett fel az asztalról, és reccs, borda a kezemben, rajta a fél chip, másik fele az alaplapon maradt.
Érdekes eset, jól meglepődtem, hogy ekkora feszítéstől szétjött. Lehet, hogy már régebben megrepedt, és a gép piszkálásától halt be teljesen.
[Szerkesztve] -
NoNick
tag
Zárható eme nagy érdeklődést kiváltott topic.
Az alaplapot tönkretettem, veszek másikat. -
NoNick
tag
Másfél év hibátlan használat után elszállni látszik az alaplapom.
Kórtörténet: kivettem a VGA kártyát, lefújtam a port róla, visszaraktam, és ezután post képernyő után ezzel fogadott: ''Realtek 8....... boot agent....'', mintha hálóról akarna bootoni. Biosba be, hálókártya letilt, ekkor már az XP elindult, hálókártya nincs, de nincsenek meg a PCI-ba dugott FireWire és SB kártyáim sem!, Everest 32 db ismeretlen PCI eszközt sorol fel. Legutolsó bios-t újra felraktam, frissítés után a Biosból eltűnt a hálókártya, PCI-ba dugott eszközök továbbra sem működnek. Besokalltam, egy nap pihi.
Tegnap újra próbálkoztam, de a post után csak ''Realtek boot agent'' fogad, aztán megáll, és sehova tovább. Teljesen áramtalanítottam a gépet, elem ki, bios kisüt.
Újra próbáltam bekapcsolni, de hiába tiltom le a BIOS-ban a hálókártyát, semmi változás, a boot agent szívóskodik. Darabokra szedtem a gépet, újra összeraktam, erdemény 0.
Találkoztatok már ilyen problémával? Mi baja? Lsz. segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged