- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NoNick
tag
Továbbra sem akart működni, ezért a csere mellett döntöttem.
Megpróbáltam finoman leszedni az általam ráragasztott Zalman bordát az északi hídról. Nagyon kis erővel feszítettem, még az alaplap sem emelkedett fel az asztalról, és reccs, borda a kezemben, rajta a fél chip, másik fele az alaplapon maradt.
Érdekes eset, jól meglepődtem, hogy ekkora feszítéstől szétjött. Lehet, hogy már régebben megrepedt, és a gép piszkálásától halt be teljesen.
[Szerkesztve] -
NoNick
tag
Zárható eme nagy érdeklődést kiváltott topic.
Az alaplapot tönkretettem, veszek másikat. -
NoNick
tag
Másfél év hibátlan használat után elszállni látszik az alaplapom.
Kórtörténet: kivettem a VGA kártyát, lefújtam a port róla, visszaraktam, és ezután post képernyő után ezzel fogadott: ''Realtek 8....... boot agent....'', mintha hálóról akarna bootoni. Biosba be, hálókártya letilt, ekkor már az XP elindult, hálókártya nincs, de nincsenek meg a PCI-ba dugott FireWire és SB kártyáim sem!, Everest 32 db ismeretlen PCI eszközt sorol fel. Legutolsó bios-t újra felraktam, frissítés után a Biosból eltűnt a hálókártya, PCI-ba dugott eszközök továbbra sem működnek. Besokalltam, egy nap pihi.
Tegnap újra próbálkoztam, de a post után csak ''Realtek boot agent'' fogad, aztán megáll, és sehova tovább. Teljesen áramtalanítottam a gépet, elem ki, bios kisüt.
Újra próbáltam bekapcsolni, de hiába tiltom le a BIOS-ban a hálókártyát, semmi változás, a boot agent szívóskodik. Darabokra szedtem a gépet, újra összeraktam, erdemény 0.
Találkoztatok már ilyen problémával? Mi baja? Lsz. segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged