- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NoNick
tag
Továbbra sem akart működni, ezért a csere mellett döntöttem.
Megpróbáltam finoman leszedni az általam ráragasztott Zalman bordát az északi hídról. Nagyon kis erővel feszítettem, még az alaplap sem emelkedett fel az asztalról, és reccs, borda a kezemben, rajta a fél chip, másik fele az alaplapon maradt.
Érdekes eset, jól meglepődtem, hogy ekkora feszítéstől szétjött. Lehet, hogy már régebben megrepedt, és a gép piszkálásától halt be teljesen.
[Szerkesztve] -
NoNick
tag
Zárható eme nagy érdeklődést kiváltott topic.
Az alaplapot tönkretettem, veszek másikat. -
NoNick
tag
Másfél év hibátlan használat után elszállni látszik az alaplapom.
Kórtörténet: kivettem a VGA kártyát, lefújtam a port róla, visszaraktam, és ezután post képernyő után ezzel fogadott: ''Realtek 8....... boot agent....'', mintha hálóról akarna bootoni. Biosba be, hálókártya letilt, ekkor már az XP elindult, hálókártya nincs, de nincsenek meg a PCI-ba dugott FireWire és SB kártyáim sem!, Everest 32 db ismeretlen PCI eszközt sorol fel. Legutolsó bios-t újra felraktam, frissítés után a Biosból eltűnt a hálókártya, PCI-ba dugott eszközök továbbra sem működnek. Besokalltam, egy nap pihi.
Tegnap újra próbálkoztam, de a post után csak ''Realtek boot agent'' fogad, aztán megáll, és sehova tovább. Teljesen áramtalanítottam a gépet, elem ki, bios kisüt.
Újra próbáltam bekapcsolni, de hiába tiltom le a BIOS-ban a hálókártyát, semmi változás, a boot agent szívóskodik. Darabokra szedtem a gépet, újra összeraktam, erdemény 0.
Találkoztatok már ilyen problémával? Mi baja? Lsz. segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest