- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
47
tag
Az IC7-G csak azért drágább 8 ezerrel, mert van rajta LAN chip. Nem baromság ez egy kicsit? IS7-ben van lan, pedig az csak 19990 bruttó.
-
Viktor77
titán
Jaja topic zárható!
És kéretik nem minden hülyeséget komolyan venni! -
Guruka
senior tag
Köszi! Megvan a helye, de sajnos chip nincs benne.
-
Mivel kiskönyvet ha jól tudom ugyanazt adják hozzá (az én IC7-emhez is IC7/IC7-G címűt adtak) ezért ott nézd meg az 1-3 (nem egytől három, hanem a Chapter 1. 3. oldala) oldalt a layout diagramot egész oldalas kép a lapról az AGP slottal egyvonalban, annak a megosszabított vonalánál a lap bal szélén van h lan controller. Na ott nekem nincs chip, gondolom Neked se lesz.
-
Guruka
senior tag
Eddig csak a LAN csatlakozót találtam meg. Hol kell keresnem a LAN Chippet?
-
Gorneck
legenda
Nekem IC7-G-m van! Havernak IC7ese nincs lan rajta!
-
Gorneck
legenda
IC7 és az IC7-G közöt csak a Giga lan a különbség!
-
Guruka
senior tag
Sziasztok!
Azt olvastam itt a fórumon, hogy ha felfrissítem az Abit IC7-em BIOS-át IC7-G BIOS-szal, akkor menni fog az alaplapi LAN. Kinek mi a véleménye erről? Elképzelhető, hogy működni fog? A másik kérdésem, hogy ha mégsem működik, akkor valahogy vissza lehet állítani az eredeti állapotot? Merjek vele próbálkozni?
Üdvözlettel: Guru
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest