Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Frank
csendes tag
Thanx a tippet proba indul:)
-
guest
veterán
ui.: az eredeti abit driver felejtős, mert utána egyik nvidia meghajtót sem tudod rendesen telepíteni = megjelenítés tulajdonságai->beállítások->speciális->HIBA! legalábbis w2k-n ez van, már 1 párszor megszívtam vele.
-
guest
veterán
hello
nekem ugyanez a vid. kártyám van, és a probléma is volt. az alaplapom abit st6. csak telepítenem kellett az alaplap driver cd-ről az Intel-Inf progit. ennyi!
üdv -
Frank
csendes tag
Hi!
Van egy Abit Gef3 Ti200 kartyam Nividia 2183-as driverrel es a kovetkezot produkalja 3DMark 2001 alatt: ha D3D pure hardware T&L ill. D3D hardware T&L beallitast hasznalok akkor a Nature ill Vertex shader alatt szaggat a kep. Nem az FPS alacsony az folyamatossan 30 koruli tehat attol a kepnek folyamatosnak kellene lennie hanem ez ugy szaggat, hogy megy normalissan aztan egy pillanatra megakad es utanna megy tovabb es ez ismetlodik es olyan az eredmenye mint mikor alacsony az FPS (a beallitas 800*600 32bit, 2 samples, double frame buffer, 32bit texture, Zbuffer 32bit) Ha viszont D3D software T&L beallitasra teszem hasit mint az allat es semmi szaggatas kb ugyanakkora FPS mellett. A kartya alap beallitason megy tehat nem huzott, alaplap Biosban nincs letiltva semmi. Viszont egyszer felraktam a 23.11-es detonator drivert es akkor hibauzenettel indult mindig a gep (error NvQtwk missing NvCplDaemon) es ezutan vissza raktam a 2183-ast de nem emlekszem, hogy ez elott is igy szaggatott volna vagy csak a hibas driver utan. Ezert win98 ujra install + ujra eredeti driver de nem valtozott semmi. Ha valakinek van hasonlo kartyaja kerem valaszoljon, hogy neki is hasonloan mukodik vagy az enyem szar. Bocsi hogy hosszu voltam de most vettem a kartyat es eleg idegesito ez a helyzet.Ja P4 1.6A procim van meg Abit SD7 alaplap. Elore is koszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Haditechnika, harcászat
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Cyberpunk 2077
- LEGO klub
- További aktív témák...
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- SAMSUNG (LS27BG400EUXEN ) 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32BG750NUXEN ) 4K NEO-QLED GAMER , HAJLITOTT! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest