- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
stephenpoe
tag
válasz
The Don #3024 üzenetére
...értem!Nem tudok,sajna,vitába szállni az érvekkel,mert tudásom elég gyér ehhez.Én A legújabb,Hardy Heron,kiadást(azt hiszem
)használom.Simán,tükörszerverről tölthető,a vin alá.Torrentről,még nem próbáltam.Amikor elkészült a letöltés,csináltam egy biztonsági másolatot,amit kiírtam.Azóta,ha gond van,ezzel bootolok,vagy javítok.De csak egy alkalommal került rá sor,amikor kiment a hard drive.
Az,amiről beszélsz,biztos egy játék...ezen a téren sem tudok igazán labdába rúgni...
Csak a jóindulat diktált,amiért beleszóltam,hátha egyszer énadhatok valakinek JÓ tanácsot...
-
buherka
addikt
válasz
The Don #2962 üzenetére
Szevasz Donát
Hát mi van veled???Nekem ilyen deszkám van...gyere be a melóhelyemre és megmutatom, ha nagyon akarod.
hozzál magaddal Nestea-tjó sokat
...akkor még talán bele is próbálhatod a procidat
Jó kis deszka ez, rosszul nem fogsz vele járni...ram kezelésben az egyik legjobb szerintem. Stabil, gyors és megbízható. mondjuk szegény Maxxter-nek megdöglött rajta a Realtek Audio, de hát semmi sem lehet tökéletes.
Olyan helyen vedd, ahol 3 év garit adnak rá, mert elvileg ennyi jár a Fatal1ty szériára mindenhol. Csak sok sumák kereskedő néha csak 1 évre vállalja be -
Maxxter
senior tag
válasz
The Don #2960 üzenetére
Szia!
Szerintem itt nincsen olyan ember akinek bármi baja lenne a lappal. Tuningot is jól bírja, vannak komoly eredmények. Dual-chanelban kezeli a memókat is, de ezt már minden alaplap tudja. Ami kell ehhez a laphoz az az 1.4 modbios vagy az 1.6 gyári bios. E7x00 procikat és Q6600-ot biztosan nem szereti. Működik vele, csak nem 100%-on.
Én merem ajánlani a lapot, biztosan nem bánod meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest