- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
A feszültségek így néznek ki:
NB: 1.35V
Ram: 1.9V 4-4-4-12
Ennyi...másnak nem adtam + feszt.
Most így néz ki idle: [link]Amúgy ezt máshol is olvastam már, hogy az E4xxx széria jóval melegedősebb, mint a 6-os széria. Pedig mind a kettő Conroe magos. Ki tudja, hogy van ez.
Az E4400-esnek 1.250V a VID-je, az E6700-nek meg 1.350V a VID-je...és mégis hüvösebb, pedig alapon több veszt kap. -
buherka
addikt
Nem rossz kis proci. Eddig semmi gond vele.
Most megy alapon 8X400-at. Ezzel el leszek egy ideig
Sokkal nem jobb, mint az E4400-es, de viszont sokkal hüvösebb. Terhelve jó 15-20%-al hüvösebb ez a 6700-es. Pedig ennek 1.35V a VID-je.
Kb 10%-al erősebb az E4400-es procinál. Nem is csoda, hogy megy le az áruk ezeknek a 6-osoknak. Semmit sem számít az a +2Mb Cache
-
buherka
addikt
Beállt 92 fokra...szóval egészen jó lett, de a hűtő legalja még mindig hideg.
Szóval szerintem nem sikerült kiszednem azt a fránya vízkövet 100%-osan.Majd ha lesz 2 nap szabadom és nem fogom használni a verdát 1 napig fogom áztatni valami jó kis vízkőoldós vegyületben azt a xar hűtőt
Itt Pesten egész türhető idő volt ma...se hó, és még a napocska is sütött.
-
Maxxter
senior tag
Ott pont, volt 3.0 V6, ilyen motor van a ladában is. De ebből a motorból a saab csinált egy turbósat is, csak a turbóval nem a plusz lóerő növelés volt a cél, hanem a takarékosság. De ha már turbós, akkor olyan a kipuff csonkja, hogy könnyen rámegy a turbó, meg a belsőségek is ahhoz vannak optimalizálva. Csak meg kellen tudni, hogy miben más mint a sima szívó.
Sajna ilyen téren a google nem barátom. -
buherka
addikt
Ezt mondjuk nem tudtam, hogy jó az X-BOX kontroller a PC-hez, de már ezt is tudom
Ez kimondottan PC-hez készült, szóval ezzel tutkó nem lesz baj...remélem
Az is tetszik benne, hogy van két ravasz az elején és azzal tök jól elhet adagolni a gázt a játékban. Minél jobban húzod annál jobban megy a verda...tök faja
-
-royalflush-
tag
nem tudom nem volt még szerencsém pix és díszes csapatához......
hálistennek egy két dologtol eltekintve nagykerben vásárolok,meg aquában.......velük nincs bajom.....pix és extrem digitalt nem ismerem,de ezekszerint olyan gusztustalanok mint ipon és társai....jo tudni.... -
buherka
addikt
Én sem rendelnék a Pix-mánia-tól,mert egy slurmó banda.
Egy váci ismerősöm vett náluk egy tükörreflekszes Canon gépet 110K-ért.
Meg is jött a cucc annak rendje s modja szerint.
Kb. 2 hét után bexart az optikája. Visszaküldte a pixeseknek.
És most figyelj: 6 hónap múlva kapott egy másikat!!!
Már annyi helyen feljelentette közben Őket, hogy a tíz ujján nem tudta megszámolni. Mégsem tudtak velük semmit csinálni mer Franciaországbanvan a székhelyük.
Ezt a szemét bagázst.
Persze ha kifogod a jó cuccot akkor nincs semmi gond, de ha garis gondod támad akkor készülhetsz a legrosszabra. Ugyan ez vonatkozik az Extreme digitálra is...fujjj
Mind a kettőnek csak ennyit tudok mondani: -
buherka
addikt
Ha van a környéketeken Plus diszkont nézz be hozzájuk, hátha van ilyen nekik.
Szerintem 4K-t még a hülyének is megér. Ritka az ilyen jó minőségű cucc...pedig én nagyon háklis vagyok a gagyi dolgokra, de ez nem az.
Amúgy egy az egyben az X-BOX koppintása ahogy elnéztem, csak ez PC-hez jó.
És még Vista-t is támogatja -
Maxxter
senior tag
LFS jó csak kell hozzá kormány. Főleg cimborák hozzák a G25-öt, de megnyugtatok mindenkit nem lopott és nem a kamionról esett le.
Hogy hülye vagy-e azt én nem tudhatommagamról bevallom, ha elszabadul a fantáziám akkor nagyon hülye tudok lenni
minimum félórán keresztül röhögnek a körülöttem levők.
-
Maxxter
senior tag
Rossz helyen nézed a kormányt én novemberben 35k-ért vettem újonan
az biztos hogy nagyon király. LFS-ben olyanokat driftelek vele hogy öröm nézni is.
Nekem az NB akkor melegszik nagyon ha hajtom a gépet. Netezés közben semmi baja, igaz, akkor visszaveszi a procit 2000-re. De amint játszok, tojást lehet rajta sütni.
-
buherka
addikt
Főleg, hogy most vettem egy ilyen: [link] wireless game padot a Plus
diszkontban.
Kemény 4K volt 3 év garral. Komolyan mondom X-BOX minőség.
10 méter hatótáv és még rezeg is. Kb 5 másodperc alatt felrakta hozzá a drivert...csak pislogtam. Néha ezek a diszkontos cuccok meglepően jól tudnak szuperálni
Elterülök az ágyban és onnan küldöm a gammát a 82 centin. -
buherka
addikt
Hozzáteszem én a 17"-os TFT-n is 1024-es felbontást használok, met az 1280-tól kifolyik a szemem...egyszerűen nem bírom
Ha meg már játékra adom a fejem akkor ott van a 32"-os LCD HDMI-n keresztül.
2 napja letöltöttem a CM. Dirt-et és hát nem gyengén nézki egy ekkora képernyőn.
5.1.es hangfalakkal mintha ott lennék az autóban...nagyon fincsiA moddingal meg vigyázz, mert fertőző!
Én is így kezdtem, hogy vettem egy neon-t...aztán kábelharisnya,ventiből csak ledes jöhet, UV sata kábel...és még sorolhatnám.
-
buherka
addikt
pedig nagyon fillingesen néz ki egy moddingolt belső szerintem...akár még a szoba dísze is lehet.
Ha jön hozzám valaki, akkor midig megy a petézés a gépem körül...húúú, de fasza, hú de jóóóPedig még ez egy lightos modding, ami van nekem
Ezekről a Gainward karikról, meg nem is szabad levenni a hűtést, mert bukod a garit.
Le van a hátulján ragasztva csavar, eg ygari matricával és ha feltéped...akkor lőttek a garinak.
Szóval jó van az úgy, ahogy van -
buherka
addikt
Áhh...úgy sem mernék berakni E8-ast a lapba, míg nincs 1.6 bios fenn.
Gondolj bele...eladnám az E4-es és vennék egy E8-ast, aztán hazamennék és se kép se hang...mia f@szt csinálnék
Meg mehetnék kunyizni valakihez, hogy adjon kölcsön egy régebbi C2D-t, hogy tudjak bios-t frissíteni...elég égő lenne -
buherka
addikt
Még van erről a DFI konfigról valahol képem...majd előkotrom
Hőt inkább talán az inverter termel amire rá van dugva maga a neon, mert az kicsit tud melegedni. De amúgy nem ettől fog hőgutát kapni a géped
100-szor nagyobb hőt termelnek belül a hardverek, mint ez a két neon+inverter.Aha tényleg zöld megnéztem. Az nekem sem tetszik. Olyan snassz. A GTS meg a GTX is zöld volt...hú de fosul nézett ki a piros lappal
Viszont ezek a hőcsöves hűtések nagyon faszák a Gainward karikon
-
buherka
addikt
ja...lehet, hogy elindulna csak nem írná ki a nevét, de szerintem a Mhz értéket felismerné.
Nekem a DFI-ben a vége felé egy 2500+-os Mobile Barton dübörgött, amit laptopokba gyártottak.
Elindult vele a DFI, meg be is jött a Win...csak annyi volt a különbség, hogy post képernyőn annyit írt ki: UNIKOWN CPU és nem ismerte fel név szerint.
Meg csak 266-os FSB-vel indította, holott 333-as volt neki az alap -
buherka
addikt
Hát igen, azért kell ahhoz elszántság, hogy szétflexeld a jó kis CM házad
Én ezt a deer házam egyáltalán nem sajnáltam.
Mondjuk amúgy soha nem csináltam azelőtt ilyet, amikor az enyémet is szétnyiszáltam és profin sikerült.
Sokan azt mondták, hogy ez gyári plexizés és nem hitték el, hogy én csináltam otthon.Nekem most két db. UV neon van benne. Még ezek a neonok voltak a DFI Lanparty deszkámhoz, hát azzal nagyon űberül nézett ki, mert ott a slotok UV-reagensek.
Meg a Hiper tápom kábelei is UV-zöldre voltak harisnyázva. Nagyon faxán nézett ki.A 8800GT Golden sorozat nyákja piros, ez 1000%, mert ezt láttam is. Szerintem a 9600GT nyákja is piros
, de aztán ki tudja, hogy itt hogy van.
Most még én sem húzom a karit, mert felesleges, de ha már kezd laggolni a játék kénytelen leszek -
buherka
addikt
Én nagyon megragadtam az 1.4.es mod-nál. Még talán az 1.3-as mod volt ami egész jól ment, de a többi egy kalap kaki nekem.
Majd ha egyszer meglesz a E8-as akkor úgyis rákényszerülök lecserélni a Bios-t, talán.Ha ehhez a 1.4-es Modbios-hoz beraknék egy E8400-est, szerinted elindulna a deszka?
Erre azért kiváncsi lennék -
buherka
addikt
Gainward ?
Az jó kis karikat gyárt az tutkó, abból is a Golden Sample sorozat a menő széria, mert válogatott GPU-kat tartalmaz.
GS. sorozat a tuningban is a legjobb.
Mennyi most egy ilyen kari?A piros deszkához meg überül menne az tuti...lassan neked is plexizni kell szerintem
+1-2 neon sem árt az összhang kedvéért
-
-
Maxxter
senior tag
Ha jár lada talira biztosan találkozunk
. 2107-es ladája van? motorikusan gyári?
9*400-on meg kell mennie, annyira nem lehet gáz a procid. Az én lapom is elment 400-ig, csak onnantól lett melege. Remélem holnap már megjön a HT-05-os NB hűtőm, majd azzal megnézem a végét.
-
Maxxter
senior tag
A Lada az enyém. De a haverod ne narancsra fújassa. Mikor ez készült akkor még narancsszínű autó alig volt, idén meg már ladából vagy 3-at láttam. Kell majd keresni valami olyan színt megint, ami jól néz ki
A lap szerintem menne tovább szerintem, talán megnézem még valamikor a héten.
-
Maxxter
senior tag
procival nekem semmi bajom. 407*9-en alapfeszen megy. Valahogy a lapom fogy el. 350-360-as FSB-ig nem kell a NB-nek +fesz, de onnantól úgy kívánja, mintha drog lenne. Az a modbios amit Buherka küldött sajnos semmit nem segített. 407-es FSB és vége van, mint a botnak. 408-on már örülök, ha vissza tudok lépni a biosba. Nem értem, pedig nagyon sok helyen olvastam, hogy 470-480-as FSB-t is tudtak ilyen lappal.
-
-royalflush-
tag
jaja oldalra raktam ezt is,és nem pont rá fujja,szívora van állítva a vga magasságába...
mondjuk nekem az nb -n is van venti,a procin meg a tápon kivül 4 plusz venti azért megtette a pozitív hatását,2 ezek közül gyárilag halk mint állat,alacsony fordulat,,,a másik kettőt én szabájoztam le ,ugyhogy halk is ami nekem fontos tényező -
buherka
addikt
Abitnál...
Pro, Ultra-> teljesítmény és minőség
Fatal1ty-> tuning, teljesítmény és minőség
Max, GT-> ennek a kettőnek az összességeAz abit így hirdeti a 3 kategóriát.
965 ös lapok jók FSB-ben mert ezzekkel az egekig lehet emelni.
de a mem. kezelésük nem a legjobb.
Nálunk ez fordítva van.Szerintem ott a Bios-nál is lehet valami hogy nem mutatja a 1.350-et alapban.
-
buherka
addikt
Hát igen...szopós egy meló az tuti.
De ugye semmi sem jön könnyen.Azért ott van az a kis fehér szivacskeret a borda alján. Kb. 0.5mm vastag, ez egész jól megvédi még a lesarkazástól a chippet.
De a nagyobb erőhatásoknak nem hinném, hogy ellen tud állni.Szóval nagyon pancsernak kell lenni szerintem ahhoz hogy lesarkazd.
tiger-nek kéne ezt kiptóbálnia, mert neki melegszik nagyon a dolog.
-
buherka
addikt
Ezt tök furcsáltam, hogy az én lapom 1.35V-ól indította a 6600-ost.
Szóval felejtős volt az a 1.24V.
Az Intel weboldalán is 1.35V-ot ír a B2-es -re, de az Ő lapja 1.232V-ról indította.
Vagy csak a CPU-Z mért nála félre. Végül is a CPU-Z is a Winbond alaplapi érzékelőből veszi a jelet.Lényeg hogy az én lapom 100% hogy jól felismerte szerintem, mert teljesen megegyezett a gyári értékekkel.
Hát ja +14K-ért vettem volna 2Mb cache-t. Amennyit én tömörítgetek erre aztán baromi nagy szükségem nem lesz.
Bizony számított, hogy újrakentem a NB-et. Mert jó pár fokot esett
Jó kis MX-2-es paszta rajta figyel -
buherka
addikt
Neki egy Abit Quad GT-je volt 965.ö chipsettel
Végülis bebootolt a win alap feszen 8X400-on, de 9-es prio.val az orthos már 5 percen belül hibát dobott nekem
.
Amit linkelt a srác képet 1-es prio-val volt...hát nem mindegy
.
Mondjuk most 1.24V-on (alap) vígan szaladgál az enyém 8X375-ön 3Ghz-en. Elég lesz ez.
Meg én is kicsit sokaltam azt a 14K+t...meg hát se gari se semmi
-
buherka
addikt
Nem jött össze a proci biznisz
Szegény srácot itt szivattam 2 órán keresztül.1.35v-ról indult a proci. Nem vitte alapon a 8X400-at sajnos, csak 1.4 V-on.
Az enyém viszi a 8X400-at 1.35V-on röhögve.
Szóval maradok a jól bevállt E4400-esnél.Neked volt igazad...hallgatnom kellett volna rád
Majd egy E8200-es valamikor. -
-royalflush-
tag
ha vennék tuti cm690 et vennék csak félek előbb utóbb arra a sorsra jutna mint az összes többi: FLEX
eddig nem maradt ház egybe a kezem alatt ,mindíg variálok
na látod az egy nagyon jo ötlet h bevörösözöd a kromcsíkokat,tuti jol nézne ki, a fekete belsővel nameg külsővel
amugy szét lehet anyira szedni h ne kelljen kiragasztani?vagy az a csík oda van integrálva?persze sprey vel !
-
-
buherka
addikt
Hát igen ott neked VGA limited van, tehát felesleges egyenlőre cibálni a procit.
Pont erre gondoltam amilyen neked van...nézz csak ide:[link]
Van itt egy E6700-as...már jó régóta vadászok egy ilyent
, gondoltam ha beszámolná az E4400-es procimat egy 15K-ban, akkor lehet, hogy belevágnék.
Szerinted ??? -
buherka
addikt
Én nem akarok csúcsokat düntögetni...nekem elég a stabil 1600 is...csak vinné alapfeszen 8X-os szorzóval, de csak 6-ossal viszi.
Szerintem ehhez kéne egy E6750-es és akkor jó is lenne.Hát lehet hogy egy P35-ös DFI nem ijedne meg az 500-as FSB-től, de erre nem fogok kiadni 50K-t az tuti.
Nekem jó ez is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest