- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
chap-man
tag
válasz
stephenpoe #5142 üzenetére
hali
sajna nem tudom mi lehet a probléma nem vagyok benne ebbe a win7 témába -
chap-man
tag
csáó
mi ez a pangás ??még a végén be zárnak minket
mindenkinek minden ok?
keleten a helyzet változatlan fatal1ty uralom -
chap-man
tag
válasz
stephenpoe #5119 üzenetére
Hi all
jelentem itt is minden ok rendületlenül hasít a gép van hogy napokig ki sincs kapcsolva
egy ilyen zalman fatala1tys házikó nagy álmom de inkább a chieftech et fogom kicsi át alakítani "fatal1tys " dizánjra majd küldök képet -
chap-man
tag
válasz
stephenpoe #5081 üzenetére
Hali lehet félre érthető voltam
ez eladóNokia e66
-
chap-man
tag
Mi ez a punnyadás srácok??
nem pörög a topik
van egy eladó e66-om ha valakit érdekel esetleg fatal1tys tagoknak akció -
chap-man
tag
válasz
buherka #5059 üzenetére
Hy all
Tudom hogy ritkán irokde támogatom a Abit Fatal1ty tulajok baráti körévé" névre váltását
a legjobb totyik a ph-n
Vásárolt egy Western Digital My Passport Essential 320GB mobil winyót az egyik ismerősöm és a fatal1ty-vel nem igazán akart müködni fel ismerte de mikor másolásra került a sor nem ment
de szerzett egy dupla Usb s kábelt ezzel meg támogattuk a az usb hubot és csak úgy volt hajlandó rendesen müködni
-
chap-man
tag
hihi meg találtam[link]
best buy volt -
chap-man
tag
Még mindig a rossz 7900gt m van le akarom cserélni 5770 vagy ha sok pénzem lesz 5850 lesz a következő remélem fog menni de meg várom az új N Vidiákat hátha olcsón jót is tud csinálni
újításnak csak a vízhűtésen gondolkozom a régi szép idő csend,hűvös és békesség na meg Fatal1ty -
chap-man
tag
Hali srácok régen jártam erre azóta pörög a totyik
Buherka new dizánj3ghz 4magon
hangkártya cserék
orvosi ügyintézések elhúzódások meg minden féle kellemes és kevésbe kellemes dolgok
kerítettem olcsón egy ilyet lehet költözik a fatal1ty a fa kecóbol de még meg gondolom -
chap-man
tag
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi ünnepeket
a kép lemaradt -
chap-man
tag
Hali
mindenkinek minden ok?
vgat én is cserélni fogok de várok vele január február körül hátha olcsóbbak lesznek ati hd 5770 vagy esetleg ha sok pénzem lesz 5850 lesz a következő2 számú gépemben meghalt a vga 9800xt agps
kérdés érdemes még agps karit venni ami tudja a 9800xt szintet vagy inkább csere egy lga lapra esetleg am2 re és akkor cserélni a komplett gépet netre van használva meg fifa09 és cod4 re -
chap-man
tag
Hali srácok régen jártam erre gondoltam benézek
minden ok?
vga kérdés vajon számíthatok vga kiárusításra az év végén?HD4850 vapor xet vagy iceq4 et keresek de nem kapni sehol sem csak nagyon irreális áron gondolkodtam HD5770 en is gts 250 nem szimpi valamiért vagy gtx 260-vagy HD4870
szerintetek? -
chap-man
tag
válasz
Maxxter #4584 üzenetére
hali meg néztem a felniket
16"-os alu van 7 1/2 J x 16 H 2 ez 4*100 ATEV és Maloya cresta 220 M+S téli gumi
15" alu 7 J x 15 H2, ( Bmw Audi Wv Merci )Continental winter 225/60 r15 M+s téli gumival
15"GJ x 15 H2 ET45-ös Wv Audi Bmw Merci
15" lemez felni is van 5 lyukosztásu de már sötét volt mire oda értem hnap nappal megnézem pontosan
esetleg ha képet csináljak szolj -
chap-man
tag
Hali
az lenne a problémám h feltelepítettem ezt az active amorfirewall bigyót blokkol majdnem mindent
h tudnám le törölni?ha off ra állítom akkor sem jó
előre is thx
Maxxter sry de még nem volt időm meg nézni -
chap-man
tag
válasz
Maxxter #4502 üzenetére
Hi all
nálam is müködik rendesen igaz néha be szopok 1 2 vírus meg egy picit poros isde rendületlenül meg már lassan 1 hete ki sem kapcsoltam
némi bővítést tervez télére h nem unatkozzak
4850 v 4870 vga 1-2 neon uj ram is jó lenne meg egy másik hdd de válság van (mondták a tv be) nincs pénz meg amugy is kell az új szerelmemre h tavasszal megtudjam venni -
chap-man
tag
Hali
Vga cserén gondolkodom HD -ast szeretnék tehát atit 4830 4850 4870 közül valamelyiket
játékra is szeretném használni, 1gbs verzió tud annyival többet mint a mennyivel többet kérnek érte az 512 képest? meg éri a 4870 a 30 35 ezret vagy az olcsóbb 4850 vagy esetleg a 4830 is elég a mostani játékokhoz?
előre is thx -
chap-man
tag
válasz
buherka #4436 üzenetére
Sziasztok
nem volt időm letesztelni igazána win7 et le kellet szednemmert a vgam egyre jobban szemetel és nagyon zavaró volt xp alatt elmegy
de ,megint gondom van most az MSN-el a ez van fent bejelentkezek belép tök jó de egy pár másodperc múlva ki dob nem ír semmi hiba üzenetet csak kilép mint aki jól végezte dolgátuninstal meg volt de semmi
valakinek lenne valami 5 ? szívesen veszek bármit
irtam a "szakmai totyikba" de eddig még válaszra sem méltattak remélem lesz eredmény -
chap-man
tag
hali
tudnátok nekem segíteni win7 build 7100 kéne magyarosítás ami a win 7 fórumba van nem tom letölteni előre is thx -
chap-man
tag
Hali srácok régen jártam erre gondoltam be olvasok
hirdetem magam 1 kicsit ha nem gond
Fm transmitter eladó usb sd kártya 3.5 jack távirányítóval 3k
Vizipipák nagy választékban 10k tol
ha valakit érdekelnek szoljon bátran -
chap-man
tag
válasz
buherka #4365 üzenetére
Hali
én is szívtam az E8200-el nem frissítettem a biost így nem ment meg próbáltam floppyrol fel rakta de meg fagyott ugy h kivettem és elküldtem egy kollegának ő eprom íróval felnyomta az 1.6-ot azóta azzal hasít
de haveromnak e 8400-es c0 is elindult de kékhalálozott
stephenpoe de nem azért h bele szóljak de nekem bőven elég E8200 szerintem emi kell azt simán tudja de kinek hogy -
chap-man
tag
ahogy Grunge és Buhi mondja ennek a lapnak eszmeiértéke lesz lassan és eltünik a köztudatban aztán csak mi leszünk mint régi Fatal1tys emberkék aki áradoznak majd a laprol az unokáknak
Fp-in9 sli fatal1ty bestbuy
-
chap-man
tag
Hali srácok
már annyian mondjátok a win7 et már én is ki fogom próbálni a jövöhétenerröl a dirveres hibákrol olvastam h nem fog passzolni de ha neketek megy nekem is mennie kell
am hallotam valami olyanrol h a meghajtókat nem ismeri fel erröl tudtok valamit? -
chap-man
tag
Hali srácok már régen jártam erre nem győztem elolvasni a hsz ket
-
chap-man
tag
én még a jó öreg xp tolom
eddig nem volt gondom de nagyon oda vannaka win 7 ért csak van valami alapja
-
chap-man
tag
Hopp ez egy picit nagy lett
-
chap-man
tag
thx a segítséget 9600gt nekem is jobban tetszik azt ati 4830 sem lenne rossz csak nem tom h szeretné a lap
mert ugyebár csak nforce
-
chap-man
tag
hy all
régen jártam erre gondoltam benézekmindenkinek megy a fatal1ty?
szarakodik a hibás 7900gt-m szerintetek egy gigabyte 9600gt16k lenne a jobb helyette vagy inno3d 8800gts 640 21k
előre is thx -
chap-man
tag
Hi
srácok1 kérdés 450es chieftec elbirná a 7900gt slit? 10k m ba keülne meg érné e nekem?vagy vegyek valami jobbat 9600gt vagy 4830?
Maxxter
nagyon állat lett a és mi lex ha kéx lex:szivesen meg nézném eléőben is -
chap-man
tag
válasz
buherka #3932 üzenetére
én is zsívtam rendesen a hang kiveztéssel nem mindegyikkel müködöt de sikerült szerznem egyett a tejesembertöl egy hp házbol kivágtam és mai napig is azzal megy
egy havernak is ilyen lapja van a házban amivan alapra kivezetés azzal nem mükődik sőt ha rá van dugva akkor a hátsó hol megy holnem
szerintem lehet driver hiba is nem -
chap-man
tag
válasz
stephenpoe #3929 üzenetére
Hi
azon a falon is lex de a ventirácsok is olyanok lexnek -
chap-man
tag
válasz
stephenpoe #3923 üzenetére
Hát volt vele munka rendesen
amikor megvettem a lapot apám kérdezte h ez miért Fatal1ty?nem jutott semmi az eszembe mondtam azért mert faházba lex benne azóta FAtal1ty
csiszolás és a lakk még terveim között van de amíg nincs kéxen a lézer gravírozás addig rá ér
mondtam apámnak ő mindig leb@sz h miért nincs össez rakva a gép amikor van oldala is minden kábel kilóg
ha rajta látja az oldalát akkor fog ugy össze állni ahogy szertnémés azóta is lóg a bele
#3926) grunge szép kis házikó 1-2 piros venti meg neon feldobná
-
chap-man
tag
-
chap-man
tag
válasz
stephenpoe #3919 üzenetére
hi all
thx mindenkinek a segítséget lehet meg próbálkozom egy vistával de nem annyira létt szükségStephenpoe Édesapámtol csak ragadt rám valami
meg jol jött egy pár hónap gyakorlat
már változott a rendszer csinálok majd egy pár friss képet -
chap-man
tag
Hi all
régen jártam erre gondoltam benézek
mindenkinek müködik minden ugylátom
lenne egy hülye kérdésem
nem lehet valahogyan megoldani h pl éjszaka (letöltés közben) valahogy készenlétbe állítani a gépet?csak a hang miatt mert elég MTZ-s a gépem piros és a hangja is hasonló
-
chap-man
tag
Utólag is B.U.É.K
Fatal1ty 4ever -
chap-man
tag
hi
ramot fogok cserélni szerintetek melyik a jobb?
Geil DDR2 2GB 800MHz KIT Black Dragon CL5
Geil DDR2 2048MB 800MHz KIT Ultra CL4
vagy esetleg milyen fajat ami jó árban van
corsair vagy bármi mindegy csak jó legyen -
chap-man
tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok minden Fatal1tys kolégának
Sok Fatal1tyt a fák alá -
chap-man
tag
hi srácok
msi k9n neo v3 kéne bios flashelni valaki tud segíteni ebben:?
előre is thx -
chap-man
tag
kikapcsoltam az az EIST et vagy mit de ugyan ugy 2ghz a dolgozik 2.6
mit kell még csinálni vele h mindif 2.66 legyen?
vagy ezt nem lehet megszüntetni? -
chap-man
tag
link
ezt tudja h tudom egy picit meg sürgetni?
thx buherka meg próbálom eset de most meek fotózni
majd re -
chap-man
tag
hi all
alig hanem meg van az uj tápom
corsair -
chap-man
tag
-
chap-man
tag
hi
szerintetek milyen táp kellene ezhez a géphez?
e8200*fp in9 sli*2gb ram*4850*2dvd*2winyó
400w elég vagy kell több is? -
chap-man
tag
hi
ugrál a vcorem
1.144V en 2ghz en megy és van amikor váltakozik 2.66ghz re
a tápom nem birja esetleg? -
chap-man
tag
hy
ujra müködik a lapom
már csak annyi a problémám h a 2*1gb kingmax 800-as ramomat cl5 be kezeli és lassabb mint amikor cl4 be ment a régi procimmal
valaki tudná hogyan lehet átálítani? -
chap-man
tag
Hy all
végre itt vanbios
hnap próba -
chap-man
tag
Sehol senki?mindenki a Mikulást várja?
-
chap-man
tag
hi srácok bajba vagyok
flopyrol bios firssítettünk és az irás közben volt 1 hiba de azt irta h completed ujra indult és bios rom checksun error
javitható ez?
beszéltem egyí sráccal ő peste csin ilyeneket ujra irja a biost [L:www.biosiras.hu]ő[/L]
van reméyn vagy uj lap?
pls help
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest