- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Aktív témák
-
simoncsa
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült megoldanom a problémát. :DD
format C:/s
win XP install és véger működik az ACPI
üdv: csabi -
simoncsa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy abit bh6+celeron600@700 win XP oprendszerrel.
A gép csak akkor kapcsolja le a házat leállításnál, ha be van kapcsolva a energiagazdálkodásnál (startmenü-vezérlőpult-energiagazdálkodás) a speciális energiagazdálkodás. Viszont ha be van kapcsolva a spec. energiagazd., akkor nem müxik a hibernálás. (APM nélkül müxik) Leáll szabályosan, elkészíti a hibfil filet, de ha utána bekapcs, hogy ebből a fileból álljon fel a rendszer, akkor annyi történik, hogy az elején azt a csíkot a képernyő alján feltölti teljesen és ott megáll, innentől kezdve nem történik semmi. Csak a reset segít.
A másik probléma, hogy nekem olykor elég lenne a készenléti állapot is, de ezt a lehetőséget fel sem ajánlja.
Átnéztem a Súgót is, de csak annyit találtam, hogy ha a gép ACPI kompatibilis, akkor az energiagazdálkodásnál fel sem ajánlja a spec. energiagazdálkodást, hanem eleve enabled. Átnéztem a bios beállításaimat. A Biosban be van állítva az ACPI enabledre.
Két dolgot szeretnék elérni igazából: Működjön APM esetén is a hibernálás, vagy ami még jobb lenne a készenléti üzemmód kiválasztási lehetőség is szerepeljen.
Van egyébként még egy érdekes problémám. Ha a gépet beállítom, hogy CDről bootoljon, és beteszek egy bootable cd-t, például a win XP telepítő cdt, akkor rá se néz a cdre, rögtön a HDDről kezd el bootolni. Mi lehet a probléma? Miért nem tudok cdről bootolni?
Köszönöm a segítséget előre is.
üdv: Csabi
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged