Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Ennyire ritka lenne ez a típusú alaplap ? Megérkezett igaz már régebbóta a 1.8-as BIOS is ami most már kevesebb hőfokot mér , gondolom az ABIT korrigálat rajta . HA van valakinek ilyen lapja az írja meg a véleményét róla , bár nekem még semmi gondom nem volt vele .
-
bbchris
senior tag
Éppen rossznak rossz nem volt de az Opitól állandóan belassult . A fő ürügy az Intel teljesítménye . Láttam SLettnél hogy mit is tud a gép . Valóban meglepő a gyorsasága . Jó volt az Athlon de voltak bizonyos hibái . Ami viszont itt az Intelnél lassú az a S-ATA - IDE másolás , ez az Athlon konfignál jobb volt . A csénteknél semmiféle Biosfrissítés nem volt . MSI-t nem akartam venni mert az nem újítás csak csere lett volna . Na meg a videokarinak a meghajtása , ennél a konfignál nincs szaggatás azaz jól kihajtja az Inno-t . Megy a Thermal Throtting stb . Több extra nincs rajta viszont ami nagyon bejött az a 3RD-eye ezt teccik .
-
bbchris
senior tag
Nincs senkinek sem ilyen lapja csak nekem jutott ?!
Ha valakinek van AS8 lapja az kérem írja meg tapasztalatát . -
bbchris
senior tag
Nagyon pöpec a lap . Most hasít az ABIT rendesen . Stabil és jól vezérli a régi perifériákat is . Az eredmények meglepően jók .
-
bbchris
senior tag
Nem vitaként írtam mivel engem csak a tapasztalatok érdekelnek erről a lapról . Mellesleg nálunk egy számtechboltban is bruttó 19-ért meghozzák a lapot . Végül is engem az érdekelne a leginkább hogy jól kezeli majd-e az A-DATA ramokat meghogy mennyit dob rajta a legújabb BIOS hozzá .
-
bbchris
senior tag
Kinek mi a tapasztalata erről a lapról ? Ilyet vezsek nemsokára mivel egy AGP-s 6800 GT-m van és egyenlőre ezt nem tervezem lecserélni továbbá egyenlőre a DDR2 sem érdekel nagyon mivel most egy A-Data 566-osom van . Várom a tapasztalatokat .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest