- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guruka
senior tag
Nekem a kistesóval volt gondom (AS8-V), két alaplap is ugyanazzal a memória hibával romlott el.
Különben nem volt rá panasz.
[Szerkesztve] -
bbchris
senior tag
Ennyire ritka lenne ez a típusú alaplap ? Megérkezett igaz már régebbóta a 1.8-as BIOS is ami most már kevesebb hőfokot mér , gondolom az ABIT korrigálat rajta . HA van valakinek ilyen lapja az írja meg a véleményét róla , bár nekem még semmi gondom nem volt vele .
-
Guruka
senior tag
Nincs senkinek infója?
-
Guruka
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy Abit AS8-V lapom van. És meglepően meleg benne a procim, tuning nélkül full terhelésen eléri a 80fokot a lap szerint, persze a blokk 35-37 fokos kb. Nektek milyen tapasztalatok van ezzel kapcsolatban?
Üdv,
Guruka -
bbchris
senior tag
Éppen rossznak rossz nem volt de az Opitól állandóan belassult . A fő ürügy az Intel teljesítménye . Láttam SLettnél hogy mit is tud a gép . Valóban meglepő a gyorsasága . Jó volt az Athlon de voltak bizonyos hibái . Ami viszont itt az Intelnél lassú az a S-ATA - IDE másolás , ez az Athlon konfignál jobb volt . A csénteknél semmiféle Biosfrissítés nem volt . MSI-t nem akartam venni mert az nem újítás csak csere lett volna . Na meg a videokarinak a meghajtása , ennél a konfignál nincs szaggatás azaz jól kihajtja az Inno-t . Megy a Thermal Throtting stb . Több extra nincs rajta viszont ami nagyon bejött az a 3RD-eye ezt teccik .
-
bbchris
senior tag
Nincs senkinek sem ilyen lapja csak nekem jutott ?!
Ha valakinek van AS8 lapja az kérem írja meg tapasztalatát . -
bbchris
senior tag
Nagyon pöpec a lap . Most hasít az ABIT rendesen . Stabil és jól vezérli a régi perifériákat is . Az eredmények meglepően jók .
-
bbchris
senior tag
Nem vitaként írtam mivel engem csak a tapasztalatok érdekelnek erről a lapról . Mellesleg nálunk egy számtechboltban is bruttó 19-ért meghozzák a lapot . Végül is engem az érdekelne a leginkább hogy jól kezeli majd-e az A-DATA ramokat meghogy mennyit dob rajta a legújabb BIOS hozzá .
-
prmcsk
addikt
A lap amit kinéztél teljesen ''korrekt''Egy ilyen lapot használtam 3 hétig és
ezért mondom,hogy jó.Egy 3,0Gigás E0-ás prescott volt benne,aminek a száma:
SL7PU.Nálam ez 267 FSB-vel 4 Gigán ment ebben a lapban.
A lap gyors,jó tuning biossal.
Egy észrevétel:A 267 FSB-t 2x256MB rammal tudja,de nálam 2x512-vel nem
ment eddig.Vagy a ramok miatt,vagy az I865-I875 chipset miatt.
Ezt azért gondolom,mert az IC-7-ben is igy történt.
Ja és még egy dolog:Van egy ilyenem eladó,23 hó garral,dobozos,garleveles.
Az ára alku nélkül = 19k
Ui: Nem azért írtam a jót,hogy elvidd.Tőlem akár máshol is megveheted. -
bbchris
senior tag
Kinek mi a tapasztalata erről a lapról ? Ilyet vezsek nemsokára mivel egy AGP-s 6800 GT-m van és egyenlőre ezt nem tervezem lecserélni továbbá egyenlőre a DDR2 sem érdekel nagyon mivel most egy A-Data 566-osom van . Várom a tapasztalatokat .
-
bon
őstag
Üdv mindenkinek Abit As8-3rd Eye alaplapról érdeklene vélemény tapasztalat.
Bármilyen LGA775-s tokozású procit elfogad?
Ezt irják Compatibile with Intel 04B and 04A processors. Ezek milyen tipusú procit takarnak? Én ezt néztem ki: Bővebben: link
Köszi a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest