- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Na átolvastam mindent, utánanéztem a linkelt lapoknak, de eddig egy ajánlat sem győzött meg igazán...
-
zsiga667
addikt
Jajj de gyorsan jönnek a hsz-ek, arra sincs időm hogy utánaolvassak a sok lapnak, nemhogy még törött kézzel bepötyögjem a válaszokat... De kezd is begörcsölni szegény bal kezem, meg fáradt és kicsit másnapos vagyok, asszem mára kiszállnék. Holnapig meg gyűljenek csak a jobbnál jobb ajánlatok, aztán majd ha végigolvastam mindet írogatok válaszokat.
Szerk.: Csak amolyan jó példának:
[link] Egy ilyen pl. tetszene, a 8 SATA miatt elég csak 1 szabad PCI, passzív a chipsethűtő, van hely a Ninjának meg egy passzív VGA-szendvicsnek, stb.
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
mellesleg nektek minek ez a lap?
-
XaraX
addikt
válasz
God Vazzeg #25 üzenetére
Aha,viszont nincs akadálya a cseréjének.
-
DeadMeat
nagyúr
Az en ajanlatom: a lapom +5K ?Ennel tobbet nem er nekem a csere,inkabb kap 1 voltmoddot
-
Ősember
őstag
idöközbennrájöttem én is.
[link] gigabyte k8n sli + 2k alapbol hatalmas passziv hütés
ui: vadonat uj 3 év gar
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
megvan!
[link] + 4k a hatalmas passziv hütödért! -
zsiga667
addikt
Ez nem jó, mert túl közel van a 3 PCI a VGA-hoz, nem férne el a hangkari meg a SATA-kártya amit hamarosan vennem kell majd.
Az intelest mi húzza, a lap vagy a proc? Mert azokhoz se ragaszkodom (igazából intel ügyben le vagyok maradva a 875-nél és a telekondis Northwoodnál, szóval azt se tudom melyik milyen...), ha van olyanod ami olcsóbb de megfelel az igényeimnek.
-
Ősember
őstag
válasz
God Vazzeg #16 üzenetére
mer te nem tucc kinaiul?
-
zsiga667
addikt
válasz
God Vazzeg #10 üzenetére
Doboz nem érdekes, igazából még jó is (francnak kell mégegy lom), amúgyis csak a gari miatt tartok meg dobozt, a legtöbb helyen kérik. Kecskeméten nem tudom, de nwm mostanában. Áron majd gondolkodom, meg utánanézek ha lesz erőm...
-
zsiga667
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #8 üzenetére
Ingyen meg ugye nem fogom kiszedni, mászkálni vele, stb.
Ha egészen őszinte akarok lenni, semmi motivációm nincs eladni, csak mivel többeket érdekelt, gondoltam ha valakinek tényleg ez a szíve vágya és meg tud győzni hát legyen. -
zsiga667
addikt
válasz
God Vazzeg #5 üzenetére
Igen néztem, valóban nagyon korrekt az a lap.
De árat nem írtál.
(Ajánlom mindenki figyelmébe az előző hsz-em második részét, és kérném is hogy segítsetek ezügyben, jelen esetben ugye egy ilyenről van szó: [link]) -
Ősember
őstag
az intelre cseréhez ennyit tudok hozzáfüzni:
van egy 630 procim dobozos 2.5év giann igaris
van egy gigabyte 955X pro lap (most viszem gariba mert megütötte egy villám és kisült a lan, tehát te egy vadi ujat kapsz) szintén 2.5 év gianni gar
mellé 2*512 hynix 667 aqua garis most nem tudom meddig
ezesetben a csere nem menne 1:1-ben. rá kellene dobni valamennyit (nem számoltam utánna)
avagy nézek neked egy cserelapot!megyek is keresgélni
-
zsiga667
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Más is ajánlott ilyet, alapvetően tetszene csak nem fizetnél rá (őszintén nem is nagyon lenne pofám annyit kérni) amennyiért megérné szórakoznom vele. Mert ugye alaphangon 4k a HR-05, és nem is biztos hogy rámegy a VGA-tól... Nameg ugye épp ezzel van az a gond hogy a +4 SATA-val kitörölhetem, mert csak RAID...
De mint írtam győzz meg.
Az első hsz-ből kimaradt hogy 2 év 2 hó garis az Alienben, és engem is csak garis (papíros, normális boltból, nem Mistral/Bluefish) érdekel. -
zsiga667
addikt
Mivel már hárman kerestek meg az utóbbi 1-2 napban hogy nagyon kéne nekik a lapom, ezért gondoltam nyitok neki egy topicot.
Győzzetek meg hogy nem is kell nekem ez a lap.
Amire szükségem van:
- Minimum 4 SATA port, de minél több annál jobb. (De csak olyan ami magában is kezeli a vinyókat, nem csak RAID-ben, mint pl. az Asus A8N +4 SATA-ja.) SATA1 vagy 2 mindegy.
- Passzív chipsethűtés, vagy felszerelhető legyen a Thermalright legújabb heatpipeos csodaizéje. (Ebben az esetben úgy számoljatok hogy 4k egy ilyen...)
- Legalább 2 használható PCI. (Nagy VGA-hűtő mellett.)
- Sok hely a PCI-Express x16 és a proci között, nagy passzív hűtőbordák miatt.
- És minél kevesebb rajta a LED, annál jobb...
Ami hidegen hagy: SLI, tuning, 4 lan és 13.1-es integrált hangkari, csillivilli neonszínű UV-reaktív csatlakozók, hupilila nyák.
Akár intel is érdekel, de akkor komplett csere, lap+proci+ram. (Prociból csak valami kevésbé melegedős érdekel; DDR2-ből minél több sebesség ''nem számít''.)
Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest