- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
breetai
aktív tag
Van valakinek képe Xaber-ről!!!??? Csak az érdekesség kedvéért. :F
-
breetai
aktív tag
Bocs, de félreértetél valamit! Én NEM AKAROK MEGGYŐZNI SENKIT, SEMMIRŐL! Csak feldobtam egy kérdést ami érdekelt, más vélemények reményében. (PONT) :)
-
breetai
aktív tag
MOST KOMOLYAN!!!???
Senki nem érzi úgy, hogy beetetés folyik, és csak azért hirdetik ezt a stufot olyan nagyon, hogy eladhasák az új ''szemetüket''??? :o -
breetai
aktív tag
NA ÉS??? :F
Azt ügye te sem hiszed,hogy ez a kép 1024X768-ban készűlt.+Ha pörögsz, értsd 1000-rel irtod a monstrákat nincs épeszű embernek ideje az ''ablakkeretet''/falat/ sarkokat bámulni!? :) -
breetai
aktív tag
Neked volt időd ilyenekkel foglalkozni D3-ben!!!??? :C :C
lol -
breetai
aktív tag
HÁT!? Nem tudom. Azokon a képeken ahól látom a csodát (különbséget) azok mind 1600X1280-ban, vagy valahogy így készűltek. Ja,és a fontos szegmens még ki is van nagyítva! :(((
-
breetai
aktív tag
Heló!
Kerestem ilyen témát de nem leltem, így nyitok egyet. Ha mégis van bocs!
A kérdés remélem egyértelmű!? Én a AA, és AF létjogusúltságát kérdőjelezem meg. Mert 1024X768-ban (amiben játszom), semmilyen frenetikus képminőségjavulás nem tapasztalható. :((( De a teljesítmény az megcsappan: 2XAA+ 4XAF= -20-25% taljasítmény. :O Ezenkívűl még az is feltünt milyen jól kapóra is jön ez a két cucc a gyártóknak!!! Mert megszabja a fejlesztés irányát, és az új stufra mindíg elmondhatják: Ez már XY XAA-s, és még kevésbé terheli le! :F
Szóval ti ezt,hogy látjátok???? :F :F
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest