Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kernewor

lelkes újonc

válasz Polarstar #8 üzenetére

2024.januárban vettem a Z60 ultrát. Android 14-el jött ki, tele fordítási hiányossággal, hibával. (pl. a kamera "vízjel" :F volt). A 15-re frissítéssel ezek a fordítási hibák szinte teljesen eltűntek. Van néhány angol nyelvű menü, de ilyen "vízjel" szerű félrefordítás már nincs, ami magyar, az jó.
    Napi szinten használok banki alkalmazásokat, semmi gond nincs velük, pénz még megvan :) . Van/volt már rajta: KH, Rafi netbank, wise, revolut, simple, gpay, különféle brókercégek alkalmazásai. Én pl sokkal jobban szeretem a Nubia szoftverét, mint a oneui-t, vagy a miui-t (hájperoeszhez még nem volt szerencsém)
    Kíváncsi vagyok a Z80U árára. Ha elfogadható lesz, lecserélem a Z60-at. Az ultrahangos ujjlenyomatolvasó, vezeték nélküli töltés és a 7200-as akku nekem megér egy kis plusz ráfordítást. A frissítések nem különösebben érdekelnek, most kb 3-4 havonta jönnek elvileg 3 évig, ami nekem bőven elég. Ha a Z80 megkapná az EU-s 5 éves kötelező update-et, az már a non plus ultra lenne :).

Új hozzászólás Aktív témák