- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyro
csendes tag
köszi mindenkinek a segítséget! Registry piszkálásban nem vagyok otthon, de mint mondtam a 1 partíción 2 windows-om van, és szerencsére ki tudtam menteni az adatokat. a másikon nem volt net kapcsolat idáig és semmi baja sincs egyenlőre
ha regedit-et indítok a jó OP rendszeren akkor látom a meghibásodott windows dolgait? mert akkor maradna egy csöpp remény hogy nem kell reinstall-t nyomni. hátha meg lehet valahogy gyógyítani alóla
semmilyen módban nem enged be. egyedül VGA mód nál volt az hogy nem rögtön dobott vissza a bejelentkezéshez hanem 15-20másodperc után
ctrl alt del el bejön egy bejelentkezés ablak fekete háttérrel és a user nevemmel de onnan sem enged tovább ( jelszavam nem volt)
[Szerkesztve] -
Andras6800
senior tag
válasz
kamikaze boci #10 üzenetére
Nálam volt Adawer, és SPYBOT is!
Eccer csak ezt csinálta és a többit már írtam. -
X-COM
nagyúr
válasz
kamikaze boci #10 üzenetére
nem biztos, hogy adaware miatt, az is lehet, hogy vírus/spy írta felül a userinit-et, vagy írta át a bejegyzést a registry-ben.
csak azért szúrtam be azt a KB-t, mert leírja, hogy mit kell figyelni/csinálni. -
X-COM
nagyúr
lehet, hogy nem láccik amit írok?
-
woodpaul
őstag
Ismerős jelenség...
Szerencsére nekem két vinyóm volt, mindkettőn egy-egy windows-szal. Bebootoltam a másik vinyóról, lementettem a másik vinyó C partíciójáról a fontos adatokat, aztán install CD-ről bebootoltam, leformáztam a partíciót, újratelepítettem a vindózt! 2-3 óráig elvoltam, mire minde fontosat felpakoltam...
Sajnos nem tudom, van-e más megoldás, mint a reinstall. -
raszputyin
senior tag
csökkentett módban se enged be?
-
Pyro
csendes tag
válasz
Andras6800 #4 üzenetére
ne idegííjjél! áááh !!!! semmi kunsztom reinstall-t csinálni
vagy 2 tucat progi van alatta.
nagyrakás lócitrom az egész.
-
-
X-COM
nagyúr
esélyes a userinit fájl sérülés, rossz userinit-re való mutatás
Bővebben: link
Bővebben: link -
Pompi
nagyúr
Kiemelt téma: Win XP kérdések és válaszok
Bővebben: link -
Pyro
csendes tag
A gondom az XP vel az lenne hogy tegnapról mára megkattant. simán kikapcsoltam az este, ma meg mikor bekapcsolom jön a szokásos Üdvözöljük! felvillan 1 pillanatra a háttér és visszadob a bejelentkezéshez. Választhatok rendszergazdát vagy a saját profilomat. Választok egyet, kiírja hogy a felhaszálói profil betöltése...... felvillan a háttér és megint a bejelentkezésnél vagyok valmint a felhasználói profil metése.... szöveget írja ki.
Próbáltam szinte mindent ,csökkentett mód, előző működö bellítások ...... végigpróbáltam mindegyiket ami bejön F8-ra de semmi.
Van a gépemen még 1 windows a ''tönkrement'' mellett most azt használom, de nem akarom rendszereíten ezt az állapotot.
SEGÍTSETEK valami ötlete csak van valakinek!!
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest