- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Garmin topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Nekem nem indul el

Rányomok és semmi nem történik....

szerk: \game\etc\config.prc
ezt árírtam és elindult

mármint a felbontást....
-
peterszky
őstag
-
bozont
veterán
-
peterszky
őstag
Valamelyik konfigurációs fájlban lehet átírni manuálisan, mindjárt megkeresem.
Meg is van:
"Lehet állítani a felbontást a játék könyvtárán belüli game könyvtárban lévő main.exe-t átírva. Tartalmaz egy ilyen sort: "win-size 1024 768". Ezt átírtam 1280 1024 -re, akkor nem indult, de átírva 1280 960-ra indult, és átállította a felbontást 1280x960-ra.
"Én most kalandból a Runawayt pótolom be, azt is érdemes kipróbálni, nekem nagyon tetszik.
-
bozont
veterán
-
peterszky
őstag
-
athomi
veterán
durván hány órás játékidővel rendelkezik a játék?
-
peterszky
őstag
Hm, a befejezés hagy némi kívánnivalót maga után, egyetlen pozitívum, hogy látszik belőle, lesz folytatás

-
peterszky
őstag
-
athomi
veterán
-
peterszky
őstag
A végleges változat is nagyon jó
Majd megpróbálok írni róla egy bemutatót a logoutra. Sajnos itthon nem kerül a boltokba, így csak külföldről lehet beszerezni, az én példányom már úton van Angliából. -
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
-
Cloud_s
aktív tag
-
peterszky
őstag
![[kép] [kép]](http://weblog.gameguru.ru/img/VampStory.jpg)
A Vampyre Story
Point 'n' Click kalandjáték
Fejlesztő: Autumn Moon Entertainment [link]
Honlap: [link]
HW-es hír képekkel: [link]
------------------------------------------------------------------------------------
Úgy tűnik, hogy a Sam and Max felújítása után ismét egy igényes, hangulatos és poénos játékot kapunk, ami újabb rajongókat szerezhet a kalandjátékoknak.
A képek/artwork-ök nagyon hangulatosak (pl. a műlábbal rendelkező ló
)
A fejlesztőkről csak annyit mondanék, hogy régi LucasArtsos emberek, ez már önmagában garancia lehet a sikerre.
A játék 3D-s animációval és 2D-s designal rendelkezik.
Must have kategória
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Automata kávégépek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenesetre eddig tetszik, sajnos ritkák manapság az ilyen kalandjátékok, legutóbb a The Longest Journey-t és a folytatást a Dreamafall-t toltam végig, azok is nagyon jók voltak. 
Majd megpróbálok írni róla egy bemutatót a logoutra. Sajnos itthon nem kerül a boltokba, így csak külföldről lehet beszerezni, az én példányom már úton van Angliából.
Point'n'Click kedvelőknek kötelező lesz!