- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mobilhasználat külföldön
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Szivesen, de azt hozzáteszem, hogy én is a saját káromon voltam kénytelen kitanulni mindent, én se értek hozzá különössebben. Szóval vak vezet világtalant tipikus esete.
Nálam ahogy múltak az idők, egyre komolyabb vérpistikék jöttek, egyre komolyabb módszerekkel kirúgni a sámlit. De mindig megtaláltam az ellenszert. Volt, hogy egyből rájöttem, hogy mit kell tennem. De volt, hogy hetekbe került, mire rájöttem, hogy egyáltalán mit és hogyan csinálnak. Volt olyan is, amire sose jöttem rá. Voltak nagyon cifra dolgok. Pl olyan támadás, ami akkora kernel terhelést okozott, hogy 1 fps-en mozgott tőle az egér, és fél fps-en írta be a betűket, ahogy lenyomtam a billentyűzetet
de a lényeg, hogy mindig egyre erősebben jöttem ki a szituációból.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest