- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
Herman Miller mellett milyen márkákat érdemes nézegetni, kipróbálni?
(HO-ra, 100kg, keret: max 300k-ra gondoltam, néztem az Embody Gaming-et, de a 800k+ elég elérhetetlen egyelőre 🥴) -
Phobion
őstag
sziasztok
Ilyen árkategóriába ez még mindig ajánlott szék? Vagy van ennél jobb ilyen ársávban?
https://officeplaza.hu/irodai-szek/forgoszek/ergonomikus/UNIQUE-SPINELLY-ergonomikus-irodai-szekHome Office, napi 10+ óra üléshez, testsúly 100+.
szerk.: nagyon hátfájós típus vagyok -
Phobion
őstag
Sziasztok
Magyarországon lehet valahol vásárolni Herman Miller székeket?
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Erről a székről van valakinek tapasztalata?
Zenga Gamer Szék, Ökobőr, Extreme Rocket
Illetve, ilyen árkategóriában mit érdemes venni? (Munkára, gamingre egyaránt.) -
Phobion
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni: 30 ezer forintig van olyan szék ami ajánlott és a karfái párnázottak, esetleg még állítható is a karfa? Most olyan székem van aminek a karfája kemény műanyag és már nem tudom rajta tartani a könyökömet mert fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest