- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
Értem és elhiszem, hogy rosszabb, csak nem ez volt a lényeg. Meg nem azt írtam, hogy azt is fogom 100% megvenni, csak amit jelenleg épp kinéztem. De a Haworth Very Task forgószék azért bő 32e ft-tal már túl megy a lélektani határon. Azért köszönöm a segítséget. Még nézelődök...
-
Sz_Imre
senior tag
Nem kell leírni, de gondoltam abba is van ami jó lehet.
Amit linkeltél nem lenne rossz, bár ez a webshop elég félre vezető, mert a nettó ár van vastagon feltüntetve és alatta a bruttó érték.... (gondolom a cégek miatt)Annyit én meg nem adok ki, sry. Mindegy azért még nézelődök és visszaolvasgatok ha lesz időm.
-
Sz_Imre
senior tag
Sziasztok!
Egy új székben gondolkodom, mivel a jelenlegi (Arozzi Enzo) eléggé le van harcolva.
Ami kitétel legyen: Anyaga szövet legyen, semmi mű-bőr és kb 3-6 óra ülés használat lenne. Magasságom 180cm, súly: 106kg. Árkeret kb: 120e ft.
Amit jelenleg kinéztem: Arozzi Vernazza Soft Fabric
Ha esetleg tudtok ajánlani a fenti feltétel szerint, azt is meghallgatom, legyen új vagy felújított.[ Szerkesztve ]
-
Sz_Imre
senior tag
Szia!
Én magam részéről tudom ajánlani az Arozzi Enzo széket. "bár kinek mi a kényelem".
Egy negatívuma van eddig, hogy az ülepen egy idő után zsibbad.
Bár a Markus szék is elég jónak néz ki.[ Szerkesztve ]
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
idegen lény #400 üzenetére
Igaz akkor pirosat linkeltem, mivel azt linket választottam (és dilemmáztamis hogy melyik is legyen), de végül a zöldet választottam.
Nem fém a karfa, hát nem is tudom, ilyen műanyag szerűség, sajnos nem tudom pontosan minek nevezik ezt.
A szokatlan benne, hogy ilyenen ülök, mert eddig 1-2 alkalommal ültem ilyen forgós székbe.
Legmagasabb állásban is éppen, de leér a lábam. -
Sz_Imre
senior tag
Ma megjött a cucc, amit össze is raktam (kicsit nehéz volt, bár inkább időigényesebb (kb 30-45perc).
Így néz ki.
Eddig teljesen jónak tűnik, bár még nem tudok nagyon véleményt mondani, majd kb 1-2 nap múlva.
Bár kicsit szokatlan rajta ülni, de majd ezt is megszokom. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
idegen lény #395 üzenetére
"Lehet, hogy erősek, de nekem a műanyag karfákkal rosszak a tapasztalataim, amennyiben a hátrészt tartják, és szerintem ezek műanyag karfák, akkor egy idő után eltörhetnek."
Az Arozzi is műanyag a karfa, ha jól látom. Igen néztem az iponos véleményt, sőt videó review-t is.
Csak érdeklődtem volna hátha van itt valakinek tapasztalata ezekkel.
Max ami itt elérhető (20km) az a jsyk lenne, de ott nem árulják."Mit csinálsz, ha hibás? Visszaküldöd? A székeket könnyű összerakni, de szétszedni rémálom. Ezért nem szeretek az emagról vagy az ebayről rendelni."
Ez megint az Arozzinál is lehet ugyanúgy.[ Szerkesztve ]
-
Sz_Imre
senior tag
Üdv.
Egy forgószéket szeretnék venni, mert a mostani hagyományos fa szék kicsit kényelmetlen már.
Ezt a 2 terméket néztem ki (mindegyik 120 kg teherbírás, én csak 105kg vok) tapasztalat illetve véleményetekre vagyok kíváncsi. Bár jobb lenne személyesen kipróbálni, de az elég messzire kéne menni.
Kring Bokai 49K van 30K akciózva.
Arozzi Enzo
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest