- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
Ma megjött a cucc, amit össze is raktam (kicsit nehéz volt, bár inkább időigényesebb (kb 30-45perc).
Így néz ki.
Eddig teljesen jónak tűnik, bár még nem tudok nagyon véleményt mondani, majd kb 1-2 nap múlva.
Bár kicsit szokatlan rajta ülni, de majd ezt is megszokom. -
idegen lény
addikt
Kring Bokai irodai szék:
Idézem: "kiváló minőségű ökológiai (mű)bőrrel vannak kárpitozva. A szilárd és erőteljes karjai kellő alátámasztást bíztosítanak." Lehet, hogy erősek, de nekem a műanyag karfákkal rosszak a tapasztalataim, amennyiben a hátrészt tartják, és szerintem ezek műanyag karfák, akkor egy idő után eltörhetnek.
Mit csinálsz, ha hibás? Visszaküldöd? A székeket könnyű összerakni, de szétszedni rémálom. Ezért nem szeretek az emagról vagy az ebayről rendelni.
Arozzi gaming székek:
Elég sok helyen árulják: [link]
Egyik helyen sem tudod kipróbálni? Itt egy vélemény: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest