- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Nos kiderült, hogy használt és a házhozszállítás nagyon drága lenne. Kezd elmenni a kedvem az egésztől. Lehet inkább porszívózom tovább a lefoszlott darabokat a szőnyegről. Tudom, hogy nagyon megdrágult minden, de 20k körül vettem ezt az egyszerű fapad Kika "gamer" széket. Nekem valami ilyen full alap megtenné, csak legyen rendes bevonata, ami nem pereg le pár év után.
-
Peace
nagyúr
Sima forgószék, ami internet böngészéshez kell, amikor néha monitor előtt ülök. Nem ülök ott órákig. Legyen stabil, bírja el a 103 kilómat és ne peregjen le az anyaga! A mostani azért zavar, mert hullik le róla a műbőr kis cafatokban. Minél olcsóbban szeretném megúszni, 30-40k.
-
Peace
nagyúr
Van nekem egy 6-7 éves ilyen Kika-s csodám (nem saját kép), aminek a műbőr része már szinte teljesen lepergett. Gusztustalanul is néz ki és mindig tele leszek a foszlányaival. Van esetleg valami best buy, ami mondjuk 110 kg-ig bírja a starpát és nem hullik szét? És nem pereg le a rohadt anyaga!!!! Nem játékhoz kell. Addig ülök rajta, amíg a neten böngészgetek. Szóval nem kell semmi hiper-szuper. Minél olcsóbb, annál jobb. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest