- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adyzon
csendes tag
válasz
Dolphine
üzenetére
Alapvetően én egy életre végeztem a gamer székekkel, ergonómiailag kevés van ami hosszútávon azt mondanám hogy kielégítő számomra. Eddig bármilyen drágán ültem huzamosabb ideig, nem éreztem hogy ez olyan marha klafa lenne mint egy Wau2, Spinelly vagy Lexington.
Ha nagyon mondanom kellene példát akkor minimum egy Noblechair HERO (Icon ha beleférsz) vagy Secretlab Titan székben gondolkoznék a helyedben és nem adnék alább. Bár ez utóbbi inkább külföldi rendeléses, de a két szék kb. ugyanaz minőségbe és kényelemben is. Van itthon Noblechair Hero is, most lesz két éves de már látszik rajta hogy aki használja annak megvan a lenyomata az ülőfelületen mint bármilyen hasonló szék esetében, akármilyen pro HR formázott hideghab is legyen benne.
Szerk.: Utánanéztem és fixen le van hiénázva mind a három szék amit itt feljebb írtam, az áruk is kb jó 30%-al több mint amennyinek lennie kellene alapesetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe