- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rAY.BAN
tag
válasz
csonkaj87 #11451 üzenetére
Ha már ebben az árkategóriában gondolkozol, akkor én ajánlanám az Embody-t kipróbálásra, nekem az van kb 1 éve. Én végültem legalább 1 hónapig szinte minden Herman Miller, Steelcase és Haworth széket; nekem az Embody jött be a legjobban.
Külföldről ajánlott igazából a vétel, mert jelentősen olcsóbb, mint itthonról; én magam linkeltem ebbe a fórumba legalább 6-7 helyet ahonnan lehet HM széket venni, de volt nemrég egy kolléga aki meglehetősen jó áron tudott Gaming Embody-t venni.
Nem annyira felhasználóbarát ebben a fórumban a keresés, de próbálj meg visszaolvasni, vagy Google-el keresni itt, akár 1 évre is visszamenőleg, mert a válasz ottvan.
-
válasz
csonkaj87 #11451 üzenetére
Mirra 2 ülőlap nekem túl rövid volt, pedig én csak 189 cm vagyok.
Aeron C sokkal inkább megfelelő, vagy Embody. Mindkettő kipróbálható és rendelhető az Office Art & Design-tól. Ugyanakkor kissé túlárazottnak éreztem a bruttó 680k ft-os árukat.
Sajnos nem vagyunk könnyű helyzetben a magasságunk miatt. Ebben a kategóriában opció még a Steelcase Gesture és Haworth Fern, számomra ezek sokkal kényelmesebb székek voltak a HM-eknél, a helyedben tennék velük egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest