Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robeast
tag
[Ezen] ülök két éve, ez ugye az egyik legdrágább lenne, de jó, az egész hátam fáj. A fejemet olyan természetellenesen előre tolja, hogy a nyakam be szokott állni (ez lehet azért is, mert 165cm vagyok). Alapállapotban az ülőrész vagy előre lejt vagy egy kicsit túl hátra, nem fix és lötyög oldalra is. Befektetve viszont nem dől hátra eléggé ahhoz, hogy kényelmes legyen. Plusz egy év alatt az ülőpárna szinte teljesen belapult. Szóval nagyon nem ajánlom, pedig én csak 25 ezerért vettem, nem teljes áron.
-
-
ANDROID???
addikt
Markus szövet legfeljebb sötétszürke, a fekete az bőr..
Az apróhirdetés jóf.... van. -
-FreaK-
veterán
Ezért nagyon fontos az állítható kartámasz. Az az ergonómiailag helyes pozíció, ha az alkarod közel 90°-ot zár be a testeddel, ehhez az ülőlap és az asztal lapja között viszonylag kis távolság szükséges. Nekem pl. most nem tud becsúszni alá, nem kényelmes az ülőhelyzet. Sőt még célozni sem tudok úgy ahogy régen játékokban, mert túl magasan van asztal az ülőlaphoz képest.
A múlt hét végén voltam egyébként a közeli Jysk-ben, végig néztem a székeket, de egyiket sem venném meg. Az itt is linkelt, akciós "racing" szék-el az volt a legnagyobb bajom, hogy túl kicsi minden irányban. De ha már ott jártam vettem viszont egy ilyen 2000Ft-ra leárazott székpárnát (nincs ezek között), plusz ráraktam még egy puhább itthoni párnát, és ezzel már kicsit jobb pozícióban ülök.
Az igazi viszont egy rendes, állítható szék lesz, majd ha megtaláltam az igazit

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LLKobe