- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yasuo
aktív tag
Üdv!
Már egy ideje használok egy Nitro Concepts C80 Comfort nevezetű széket, ami sajnos az idő múlásával elkezdte karcolni a parkettát. Tudna valaki ajánlani ebbe székbe parkettabarát görgőket? Vagy vegyek inkább egy egyszerű székalátétet? -
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a Nitro Concept c80 comfort típusú székemet, viszont összeszerelés közben találtam egy hibát(?). Amikor az alsó ülőfelület aljára fel kellett csavarozni azt a fém lapot amibe bele fog csúszni az a gázlift(?), aközben vettem észre, hogy ahova csavarozni kell az a felület görbe. Nos ezt nem tudom, hogy direkt ilyen, vagy selejt, de nem teljesen lehet becsavarozni emiatt a 4 csavart, és némelyik a levegőben van kicsit. Szép stabilan rajta van, csak nem tudom meddig. Szerintetek mit tudok tenni? -
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Kérdeztem már egy-kétszer itt székvásárlással kapcsolatban, de sajnos nem jutottam előrébb, még mindig nem sikerült döntenem...
Továbbra is maximum 40- nagyon max 50ezerFt-ot szánok a székre, ennél többet kiadni érte nem látom értelmét, és nem is tudok jelenleg. Eddig a Nitro Concepts C80 Comfort széket nézegettem, de elég sok negatív véleményre bukkantam, ezért elbizonytalanodtam.
Próbálni székeket sajnos nincs lehetőségem, így maradt a netről rendelés.
Ennyiért milyen széket ajánlotok?
Köszi! -
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Mik a vélemények a Nitro Concepts C80-as gamer székekről? Konkrétan a Pure verziót néztem, ezt kapni lehet fekete/fehér színkombóban.
Mondjuk a Comfort verzió kicsit jobban tetszik, de abból alig kapni fekete/fehér variációt.
Van valakinek ilyen széke? Ajánlott oldal ahonnan meg tudom rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- eGPU tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest