- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
-
powerwade
senior tag
Sziasztok, Hinomi H1 Pro szekkel talalkozott mar valaki? Talaltam rola kulonbozo videokat / review-kat is (redditen egy csomot) nekem bejon es arban se veszes es tele van funkcioval. Tudom, nem egy Steelcase vagy Herman Miller - de a jelenlegi IKEAs utan megvaltas lenne
[ Szerkesztve ]
-
powerwade
senior tag
20 ezerért bármit megvehetsz amibe ha beleülsz, kényelmesnek érzed. Ennyi pénzért tényleg nem "számít" mit veszel mert 1-2 év után megadják magukat, vagy épp több fájdalmat okoznak hát tájékon. Én inkább arra hajtanék, hogy sok évnyi garancia legyen rá - pl. IKEA olcsóbb székeit nézd meg. Nekem karfás IKEA Volmar székem van, de mivel én 8-10 órát ülök benne, muszáj volt valami "komolyabban" vennem. Nem panaszkodom, szinte azonnal elmúlt a hátfájásom amint elkezdtem használni. Persz előbb utóbb összekalapozok egy Hermann-Miller székre
-
powerwade
senior tag
Én pár hete vettem egy IKEA VOLMAR széket. Retteneseten bánom, hogy korábban nem léptem meg, annyira jó. Azóta nem fáj a hátam, pedig heti 3x10-12 órát ülök benne (home office + egy kis kockulás). Azért ezt és nem a MARKUS-t vettem, mert ennek rövidebb az ülőfelülete és a karfa se akad be az asztalba. Állítható háttábla magassága, dőlésszöge és az ülőfelülettől való távolság, illetve a karfa is fel-le-oldalra állítható. Elég impresszív. A rövidebb ülőfelület azért fontos nekem, mert rövidek a lábaim és MARCUSnál pár perc után már éreztem keringési gondot a térdhajlatnál (zsibbadás). Konkrétan, ha teljes, egyenes háttal ültem rá, akkor a térdhajlatom teljesen "rászorult" az ülőpárna szélére. A gamer székeket meghagyom másoknak, nem "illik" a letisztult irodai környezethez
-
powerwade
senior tag
Sziasztok, hamarosan a dolgozó szoba lesz a "irodám". Napi 8-9 órát kell majd gép előtt ülnöm és az irodai székemet sajnos nem hozhatom haza, de kapok "támogatást" saját szék vásárlásra. A segítségeteket kérném, hogy merre induljak el... Az IKEA/KIKA/Jysk/stb székeket nem tartom tartósnak, ezért azokat ki is zárnám a játékbó. Deréktámaszos, nem bőr forgószéket keresnék 60-70k körül. Alacsony vagyok, 65kg szóval ennnyi könnyítés van a dolgoban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest